O nama

Mojafirma.co.rs je jedini web portal u Srbiji u obliku foto i video zapisa kome je cilj isključivo prikazivanje ponude u privatne i komercijalne svrhe, a ono po čemu se razlikujemo od ostalih oglasnika na Internetu je to što se prezentacije i oglasi prikazuju i u foto i u video-izdanju.

U privatne svrhe podrazumevamo oglase korisnika koji imaju za cilj prodaju ili iznajmljivanje vlastitih nekretnina, usluga (turizam, saobraćaj, trgovina itd.), a u komercijalne oglase podrazumevamo oglase (ili reklame) preduzeća i njihovih proizvoda i usluga.

 

To je novitet u prikazivanju ponude oglašivača, a cilj je bolja prezentacija gore navedenog na Internetu tj. bolje povezivanja privrednih subjekata u Srbiji, kao i firmi iz inostranstva sa firmama iz Srbije.

 

Pored standardnog prikazivanja putem slika (fotografija) i teksta u mogućnosti smo da vam ponudimo oglašavanje pomoću video zapisa.

 

Prednost ovakvog oglašavanja je u tome što štedi vreme i novac koje se izgubi neprekidnim obilascima kako nekretnina tako i firmi, farmi ali i njihovih proizvoda i usluga.

 

Mojafirma.co.rs je zamišljen kao mesto direktnog kontakta prodavača i kupca bez posredničke provizije sa svim kontakt podacima.

 

Takođe i kao mesto prezentiranja poslovnih subjekata, njihovih proizvoda i usluga, koji će se na taj način bolje predstaviti potencijalnim kupcima ili klijentima.

 

Mišljenja smo da su web stranice odavno dostigle vrhunac u prezentiranju vlastite ponude pojedinih poduzeća.

 

Pomoću foto i video-prezentacije na portalu www.mojafirma.co.rs otvaramo novu dimenziju prikazivanja poslovnih subjekata na Internetu tj. na taj način se zainteresovanom posetiocu pruža mnogo više informacija nego što bi mogao dobiti samo slikama i tekstom.

Video i foto prezentacije ali i oglase u potpunosti izrađujemo samostalno, ali postoji i mogućnost slikanja i  snimanja predmeta oglašavanja od strane vlasnika. Dakle, ove stranice su kompletno namenjene odnosu prodavac – kupac.

 

Najbolja i najpovoljnija reklama na internetu za vašu firmu!