Vila Mon Repos, Sokobanja

Ulica:
Vrelska 4a
Grad:
Sokobanja
Telefon:
063 45 32 87
065 377 19 10
Email:
officemojafirma@gmail.com


Vila Mon Repos, Sokobanja


Vila Mon Repos se nalazi u mirnom delu Sokobanje pored Letnje pozornice u samom podnožju jednog od najpoznatijeg izletišta u Sokobanji – Borići. Ovde ćete naći sve što Vam je potrebno za zdrav odmor.

 

Od glavnog šetališta je udaljena oko 200m, i nalazi se na putu prema još jednom izletištu Lepteriji.

 

 

 

 

Vila raspolaže sa oko pedesetak kreveta u dvokrevernim i trokrevetnim sobama  koje su skoro u potpunosti renovirane i svaka ima svoje kupatilo.

 

Vila Mon Repos je poznata po prostranoj terasi površine preko 100m2 odakle se prostire prelep pogled na Sokobanju.

 

U sklopu objekta je i restoran ukrašen slikama koje su nastale na likovnim kolonijama u organizaciji našeg objekta. Pored restorana se nalazi galerija slika sa preko 100 umetničkih dela naših poznatih slikara.

 

 

 

Sokobanja jedno od najposećenijih turističkih mesta u Srbiji. Strategijom Vlade republike Srbije 2006. okarakterisana je srpskom banjom sa najviše potencijala i jednom od sedam najatraktivnijih turističkih destinacija u Srbiji.

 

Izvanredna prirodna bogatstva, bogata kulturno – istorijska baština, tradicija, gostoljubivost i temperament meštana, uz veoma interesantne programe i nove sadržaje, u kojima turisti mogu da uživaju samo u ovoj banji, pretvorili su Sokobanju u najatraktivniju i najposećeniju srpsku turističku pozornicu.

 

Sokobanja, kao turističko mesto sa dugom tradicijom ali i sa mnogobrojnim novinama u svojoj turističkoj ponudi, pruža svojim posetiocima intenzivan i nezaboravan doživljaj nudeći im „Novi stil života“.

 

Planina Rtanj se nalazi na sevrnom obodu Sokobanjske kotline. Legenda o ugašenom vulkanu, vatrene lopte, kao retke prirodne pojave, jame, pecine, strmi vrhovi, endemske biljke (rtanjski caj), price o vanzemaljcima i druge misterije privlace veliki broj planinara, zaljubljenika u netaknutu prirodu, naucnika i lovaca na blago.

 

Poseban izazov predstavlja uspon na vrh Rtnja (Šiljak 1560 m), sa koga seže pogled cak do ušca Save u Dunav. Brojne avanturiste privlaci i jama ledenica, duboka 50 m, koja se nalazi u ataru sela Mužinca. Na Šiljku se nalaze ostaci crkvice – kapele Sv. Ðorda, koju je 1935. god. podigla Greta Minh, u znak sećanja na svog supruga Julijusa Minha, vlasnika rudnika Rtanj.

Vlasnik
Mileta i Danica
Ulica
Vrelska 4a
Grad
Sokobanja
Država
Srbija
Telefon
063 45 32 87
065 377 19 10
Email
officemojafirma@gmail.com