SZR „Lika“ kolor, Vrbas

Ulica:
Nikole Merkovića 17
Grad:
Vrbas
Telefon:
00 381 21 705 909
00 381 64 117 30 98
00 381 63 74 33 983
Email:
likacolor77@gmail.com


Molersko-farbarski i dekorativni radovi  „Lika“ kolor – Vrbas


Od ideje do realizacije – kratak je put, ukoliko uz sebe imate profesionalce, koji brzo, stručno i kvalitetno obavljaju posao. Zato, pozovite nas, da bismo učinili Vaš prostor boljim mestom za boravak!

 

 

SZR ’’LIKA KOLOR’’ je firma specijalizovana za izvođenje molersko-farbarskih i dekorativnih radova, kako na malim poslovno-stambenim, tako i na većim objektima raznih namena.

 

 

Naš tim je specijalizovan za poslove mašinskog gletovanja, šmirglanja, krečenja i izradu molerskih dekoracija, kao i izradu spuštenih plafona i pregradnih zidova, sistemom gips-karton ploča „Knauf“ i Rigips“.

 

 

 

 

 

Naše dugogodišnje iskustvo u završnim građevinskim radovima uvek vam stoji na raspolaganju. Ako imate bilo kakva pitanja vezano za naše usluge, pozovite ili pošaljite e-mejl sa pitanjem.

 

 

Kao završnica svih građevinskih poslova u objektu, nezaobilazni su i molerski radovi. Krečenje stana sada je moguće obaviti uz odličan kvalitet i pristupačne cene. Ekipa firme SZR ’’LIKA KOLOR’’ za Vas će obaviti sve poslove, počevši od pripremnih radova za moleraj – gletovanja zidova, pa sve do krečenja zidova, lepljenja tapeta i farbanje radijatora.

 

 

 

 

Izbor prave nijanse važna je odluka. Dok crvena boja ukazuje na toplotu i otvorenost, plava će odavati utisak ozbiljnosti. Zbog dobro poznatog uticaja boja na ljude, naši moleri su spremni da saslušaju svaku Vašu želju i predlog po pitanju moleraja, ali će takođe izaći u susret i dati neku svoju sugestiju, kako bismo zajedno došli do rešenja kojim ćete Vi biti zadovoljni.

 

 

 

 

 

SZR ’’LIKA KOLOR’’ nikad nema iznenađenja. Nudimo Vam pouzdano i kvalitetno izvođenje radova, tačnost i poštovanje rokova, kao i korišćenje novih trendova, tehnologija i materijala.

 

 

  • Uvek uradimo ono što obećamo.

 

  • Mi smo firma koja ima kulturu poštovanja.

 

  • Poštovanje za naše zaposlene.

 

  • Poštovanje za Vas, naše klijente.

 

  • Poštovanje za naše partnere.

 

  • Ponosni smo na ono šta radimo.

 

  • Mi smo majstori našeg zanata. Zato unosimo lični pečat u ono šta radimo.

 

  • Težimo konstantnom usavršavanju.

 

 

 

 

 

Verujemo da uvek ima mesta usavršavanju našeg rada, naše komunikacije sa klijentima, načina za izgradnju dugoročnih poslovnih odnosa. Na Vaš poziv dolazimo kod Vas i na osnovu tačne mere (nacrta stana, poslovnog prostora) izrađujemo ponudu BESPLATNO.

 

 

Da bi Vam radovi prošli još bezbolnije, nudimo svoje usluge čišćenja tako da svoj prostor nalazite u stanju kakvog ste nam predali.

 

 

 

 

Vlasnik
Jovica Milojević
Ulica
Nikole Merkovića 17
Grad
Vrbas
Država
Srbija
Telefon
00 381 21 705 909
00 381 64 117 30 98
00 381 63 74 33 983
Email
likacolor77@gmail.com
Delatnost
Molersko, farbarsko, dekorativni i gipsarski radovi
PIB
103441495
Matični broj
56437070
Šifra delatnosti
433400