SZR „Lika“ kolor, Vrbas

Ulica:
Nikole Merkovića 17
Grad:
Vrbas
Telefon:
00 381 21 705 909
00 381 64 117 30 98
00 381 63 74 33 983
Email:
likacolor77@gmail.com


Molersko-farbarski i dekorativni radovi  „Lika“ kolor – Vrbas


Od ideje do realizacije – kratak je put, ukoliko uz sebe imate profesionalce, koji brzo, stručno i kvalitetno obavljaju posao. Zato, pozovite nas, da bismo učinili Vaš prostor boljim mestom za boravak!

 

 

SZR ’’LIKA KOLOR’’ je firma specijalizovana za izvođenje molersko-farbarskih i dekorativnih radova, kako na malim poslovno-stambenim, tako i na većim objektima raznih namena.

 

 

Naš tim je specijalizovan za poslove mašinskog gletovanja, šmirglanja, krečenja i izradu molerskih dekoracija, kao i izradu spuštenih plafona i pregradnih zidova, sistemom gips-karton ploča „Knauf“ i Rigips“.

 

 

 

 

 

Naše dugogodišnje iskustvo u završnim građevinskim radovima uvek vam stoji na raspolaganju. Ako imate bilo kakva pitanja vezano za naše usluge, pozovite ili pošaljite e-mejl sa pitanjem.

 

 

Kao završnica svih građevinskih poslova u objektu, nezaobilazni su i molerski radovi. Krečenje stana sada je moguće obaviti uz odličan kvalitet i pristupačne cene. Ekipa firme SZR ’’LIKA KOLOR’’ za Vas će obaviti sve poslove, počevši od pripremnih radova za moleraj – gletovanja zidova, pa sve do krečenja zidova, lepljenja tapeta i farbanje radijatora.

 

 

 

 

Izbor prave nijanse važna je odluka. Dok crvena boja ukazuje na toplotu i otvorenost, plava će odavati utisak ozbiljnosti. Zbog dobro poznatog uticaja boja na ljude, naši moleri su spremni da saslušaju svaku Vašu želju i predlog po pitanju moleraja, ali će takođe izaći u susret i dati neku svoju sugestiju, kako bismo zajedno došli do rešenja kojim ćete Vi biti zadovoljni.

 

 

 • Molersko farbarski radovi

 • Molersko farbarski radovi

 • Molersko farbarski radovi

 • Molersko farbarski radovi

 • Molersko farbarski radovi

 • Molersko farbarski radovi

 • Molersko farbarski radovi

 • Molersko farbarski radovi

 • Molersko farbarski radovi

 • Molersko farbarski radovi

 • Molersko farbarski radovi

 • Molersko farbarski radovi

 

 

SZR ’’LIKA KOLOR’’ nikad nema iznenađenja. Nudimo Vam pouzdano i kvalitetno izvođenje radova, tačnost i poštovanje rokova, kao i korišćenje novih trendova, tehnologija i materijala.

 

 

 • Uvek uradimo ono što obećamo.

 

 • Mi smo firma koja ima kulturu poštovanja.

 

 • Poštovanje za naše zaposlene.

 

 • Poštovanje za Vas, naše klijente.

 

 • Poštovanje za naše partnere.

 

 • Ponosni smo na ono šta radimo.

 

 • Mi smo majstori našeg zanata. Zato unosimo lični pečat u ono šta radimo.

 

 • Težimo konstantnom usavršavanju.

 

 

 

 

 


GIPS-KARTONSKI PLAFONI

 

Gips-kartonske plafone pravimo sa potrebnom metalnom konstrukcijom, vešanjima i gips pločama. U skladu sa potrebama, koristimo gips ploče različitog kvaliteta i debljine – od običnih do vodootpornih ploča, koje se koriste za kupatila, kuhinje i sve druge prostorije sa povećanom koncentracijom vlage.

 

 

 

 


SPUŠTENI PLAFONI

 

Spuštene plafone montiramo pretežno u halama, kancelarijama, odnosno u poslovnim prostorima. Spuštene plafone pravimo sa potrebnom metalnom konstrukcijom i vešanjima, sa pločama dimenzija 60 x 60 centimetara. I za spuštene plafone koristimo više vrsta ploča različitiog kvaliteta i različitog dizajna.

 

 

 


PREGRADNE GIPS-KARTONSKE PLOČE

 

Pregradne gips-kartonske ploče postavljamo sa ili bez punjenja od mineralne vune sa metalnom podkonstrukcijom i uz pregrade. Širine su uglavnom od 7, 10, 12,5 i 15 centimetara. Za otvore ili bolte na pregradnim zidovima po potrebi pravimo ojačanja sa metalnim profilima.

 

 

 

 


Molerski radovi

 

U okviru molerskih radova, obavljamo sve poslove neophodne za završnu obradu plafona i zidova, kao što je: struganje, gipsanje i gletovanje zidnih površina i pripremanje brušenjem za njihovo bojenje. Pored zidova i plafona, specijalnim kvalitetnim i postojanim poludisperzivnim i disperzivnim bojama farbamo sve vrste stolarije i metalnih konstrukcija, naravno, uz adekvatnu predpripremu, gitovanje i brušenje.

 

 

 

 


ZIDNE I PLAFONSKE OBLOGE

 

Zidne i plafonske obloge pravimo od gips-kartonskih ploča različitih vrsta i debljina u skladu sa zahtevima i mogućnostima klijenta. Ploče se mogu lepiti direktno na zid ili se montiraju na potkonstrukciju sa ili bez izolacije (mineralne vune).

 

 


PARKETI
 

 

Postavljanje parketa radimo na pripremljenim košuljicama, koje moraju biti suve, ili ih postavljamo na suvu površinu samonivelirajuće mase. Parket postavljamo na podlogu lepljenjem, zabijanjem ili suvim slaganjem. Može se postavljati u riblju kost, pravilnu i nepravilnu kocku, uzdužno kao brodski pod i tako dalje. Nakon postavljanja, parket se hobluje i zatim lakira.

 

 

 

 


LAMINATI

 

Laminat je vrlo otporan na habanje, pa predstavlja dobar izbor kada su u pitanju prostori u kojima je velika frekvencija ljudi, kao što su, na primer kancelarije, ali često se koristi i u stambenim prostorijama. Odlikuju ga povoljna cena i jednostavno postavljanje.

 

 

 

Verujemo da uvek ima mesta usavršavanju našeg rada, naše komunikacije sa klijentima, načina za izgradnju dugoročnih poslovnih odnosa. Na Vaš poziv dolazimo kod Vas i na osnovu tačne mere (nacrta stana, poslovnog prostora) izrađujemo ponudu BESPLATNO.

 

 

Da bi Vam radovi prošli još bezbolnije, nudimo svoje usluge čišćenja tako da svoj prostor nalazite u stanju kakvog ste nam predali.

 

 

 

 

Vlasnik
Jovica Milojević
Ulica
Nikole Merkovića 17
Grad
Vrbas
Država
Srbija
Telefon
00 381 21 705 909
00 381 64 117 30 98
00 381 63 74 33 983
Email
likacolor77@gmail.com
Delatnost
Molersko, farbarsko, dekorativni i gipsarski radovi
PIB
103441495
Matični broj
56437070
Šifra delatnosti
433400