Ribarsko Gazdinstvo Ečka AD

Ulica:
Beloblatski put bb
Grad:
Lukino Selo
Telefon:
+381(23) 884-028
Email:
info@ribnjakecka.com
komercijala@ribnjakecka.com

Petnaestak kilometara od Zrenjanina, u trouglu reka Tisa, Begej i Tamiš, nalazi se ribnjak Ečka, jedan od najstarijih i najvećih u Evropi. Viševekovna tradicija ribarenja na ovim prostorima stvorila je svojevrsni brend “Ečanskog šarana”, krupne ribe izuzetnog kvaliteta.

 

 

Naši proizvodi su zdrava i bezbedna hrana visokog kvaliteta specifičnih organoleptičkih sredstava, veoma cenjeni i traženi na tržištu, prepoznatljivi među potrošačima zdrave hrane. Inače, “Ečanski šaran” je prva živa riba u izvozu srbije u Evropsku uniju posle višedecenijske pauze. Kao lider proizvodnje ribe nastojimo da ciljevima kvaliteta zadržimo stečene pozicije i osvojimo nove…

 

U okviru Ribarskog gazdinstva „Ečka“ AD Lukino selo  posluje i 10 maloprodajnih objekata. Najveći deo njih raspoređen je na teritoriji grada Beograda, dok su ostali smešteni u Smederevu, Požarevacu, Čačku, č†upriji, Lukinom Selu, Zrenjaninu, Užicu i Pančevu. Veći deo pomenutih objekata je u toku 2012-te godine renoviran i prilagođen  prema zahtevima i uslovima HACCP standarda.

 

 

Plan našeg preduzeća je da se u narednoj 2013-oj godini izvrši renoviranje i nekoliko  preostalih  objekata, kako bi smo tržištu i kupcima u Srbiji mogli ponuditi pored vrhunskog kvaliteta svojih proizvoda i vrhunski kvalitet usluga.

 

 

Ribnjak „Ečka“ AD ima poluintezivan sistem gajenja, vodene površine 2700 ha sa projektovanim kapacitetom od oko 6000 tona ribe. Unapređenje i razvoj precesa su prioriteti proizvodnje. Sa 1700 ha, na 40-tak jezera u Lukinom selu, Melencima, S. Itebeju i Čenti u proizvodnji učestvuje oko 200 ribara, ribarskih majstora, tehničara, čuvara, inženjera….

 

 

Iz sopstvenog nasada riblje mlađi, čiste Tiske vode i obilja prirodne hrane (planktona) Ečanskih jezera u zaštićenoj zoni rezervata prirode proizvodimo zdravu i bezbednu ribu.

 

 

Od 2008 godine naše gazdinstvo posluje po zahtevima kvaliteta ISO9001 standarda i HACCP sistemu i korisnik je žiga ZDRAVA HRANA i ZELENA JABUKA za Ečanskog šarana. Našu ribu uspešno plasiramo na inostrano i domaće tržište. U sopstvenoj mreži maloprodajnih objekata širom Srbije i svim većim marketima možete pronaći našu ribu.

Ulica
Beloblatski put bb
Grad
Lukino Selo
Država
Srbija
Telefon
+381(23) 884-028
Email
info@ribnjakecka.com
komercijala@ribnjakecka.com
Fax
+381(23) 884-029