Restoran i smeštaj „Palma“, Bečići

Ulica:
Bečići
Grad:
Bečići
Telefon:
063 45 32 87, 065 377 19 10
+382 69 061 642
Email:
officemojafirma@gmail.com


Restoran i smeštaj „Palma“, Bečići


Ako se kao merilo uzme odnos cene i kvaliteta, restoran ’’Palma’’ je definitivno jedan od najboljih restorana u Bečićima. Usluga je veoma dobra, a o lokaciji ne moramo ni da pričamo – restoran se nalazi na 150m od obale u neposrednoj blizini hotela ’’Bela Vista’’.

 

Restoran ’’Palma’’ predstavlja mesto pravog uživanja i dobrog ukusa. Svežu i zdravu hranu po recepturi starih majstora mediterana sprema vrhunski tim kuvara.

 

 

Razni specijaliteti, gotova jela, piletina, jela po narudžbi, jela sa roštilja, salate, variva… Doručak, hladna predjela, čorbe, gotova jela, pileći specijaliteti, jela sa roštilja, jela po porudžbi, variva, salate, likeri, brandy, whisky, vodka, konjak, domaća pića, piva, topli napitci, vina, osvježavajući napitci…

 

Restoranu ’’Palma’’ cilj je da gostima pruži izuzetan ugođaj u elegantnom prostoru sa raznovrsnom gastronomskom ponudom po pristupačnim cenama. Svim našim gostima rado ćemo izaći u susret i pripremiti meni po želji, a u ponudi uvek imamo dijetalna i vegetarijanska jela.

 

 

Naša kuhinja raspolaže najsavremenijom opremom, što našim kuvarima pruža izuzetne mogućnosti za kulinarske kreacije, a gostima priliku za vrhunski gastronomski užitak. Spoj tradicije i ljubaznog osoblja restoranu daju dušu i visoki kvalitet.

 

U ponudi restorana su specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje od posebno biranih svežih namirnica. Uz kvalitetan izbor vina odlično pripremljene obroke, u restoranu ’’Palma’’ možete provesti prijatne i opuštajuće trenutke. U restoranskoj sali sa 70 mesta nalaze se i 2 stabla očuvanih palmi starih preko 50 g.

 

 

Pored izvanredne hrane i pića restoran ’’Palma’’ raspolaže trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, studijima i apartmanima. Ukupan kapacitet je oko 60 ležaja. Sve smeštajne jedinice imaji svoje kupatilo, kuhinju, klimu, tv i terasu sa prelepim pogledom na obalu.

 

Poseban akcenat restoran ’’Palma’’ daje na ponudi predškolskog-školskog turizma koji nudi po vrlo povoljnim cijenama kako u pred i po tako i u špicu sezone. Radost Vaše dece je i naša radost! Ukažite nam poverenje, a mi ćemo se potruditi da vašoj deci bude nezaboravno letovanje.

 

 

Ako se nađete u Bečićima ili Budvi definitivo posetite ovo mesto jer se nećete pokajati!

 

Preporučujemo: Restoran ’’Palma’’ je odlično mesto za sve koji žele da probaju odličnu hranu u neposrednoj blizini mora, po veoma povoljnim cenama.

 

 

 

Vlasnik
Nikola Bečić
Ulica
Bečići
Grad
Bečići
Država
Crna Gora
Telefon
063 45 32 87, 065 377 19 10
+382 69 061 642
Email
officemojafirma@gmail.com