Restoran i smeštaj “Kod Čava“, Vrbas

Ulica:
Kucurski put bb
Grad:
21460, Vrbas
Telefon:
064 618 22 61, 063 119 30 01
063 543 428 Milenko
063 119 30 01 Milan
064 618 22 61
Email:
kodcava@gmail.com

 

 

Restoran “Čava“ poseduje dve svečane sale:

 

Veliku Salu kapaciteta 600 i

 

Malu salu sa natkrivenom terasom ispred restorana kapaciteta 350 sedećih mesta.

 

 

Svečane sale namenjene su  za sve vrste proslava: krštenja, veridbe, svadbe, rođendane, maturske i oproštajne svečanosti kao i godišnjice braka i sve što bi ste vi želeli.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prilikom odabira i rezervisanja prostora  u kojem ćete prirediti prijem zvanica povodom venčanja, osim lepog enterijera bitno je voditi računa i o prostoru za „uspešnost“ proslave, kao što je veličina podijuma za igru, prostora za bend, ventilacije, raznovrsnosti i kvalitetu hrane u ponudi menija….

 

 

 

 

Restoran Čava je tu da Vam profesionalno olakša i organizuje proslavu. Čekamo Vas.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sale su opremljene po svim evropskim standardima. Profesionalna centralna ventilacija i klimatizacija u obe sale čine da naš prostor odiše svežinom. Velika sala je obezbeđena video nadzorom.

 

 

 

 

Tople usklađene boje sa luksuznom rasvetom i centralnim grejanjem čine da se osećate ugodno u našem restoranu, a za potpuni ugođaj brinu se vrhunski ugostitelji kao i ljubazno osoblje restorana!

 

 

 

 

 

 

 

U mogućnosti smo da Vam ponudimo najsavremenije svetlosne efekte – kugla, laseri, topovi, podna rasveta i još mnogo toga. Na usluzi su Vam dim mašina i mašina za balone.

 

 

Obe sale imaju garderobu i obezbeđen veliki parking prostor ispred restorana za 120 vozila koji je obezbeđen video nadzorom.

 

 

 

 

 

 

Naš ljubazni personal uvek Vam stoji na usluzi:

 

 

Profesionalni fotograf, snimatelj, muzika-trubači, aranžeri, mladenačka torta, vatromet… Da bismo olakšali Vama tu smo da ponudimo ali ne i da uslovimo, jer izbor je na Vama.

 

 

Novo u našoj ponudi je igraonica i rođendaonica na otvorenom za sve dečje proslave.

 

 

 

 

Restoran “Čava“ za sve mladence nudi gratis sobu, a za sve ostale goste u mogućnosti smo da Vam ponudimo smeštaj sa ishranom u četvorokrevetnim sobama ukupnog kapaciteta 40 osoba.

 

 

Na Vama je samo da nam dopustite da učinimo Vaš najsrećniji dan u životu  jedinstvenim i nezaboravnim!!!!

 

 

Dođite da zajedno u veselju proslavimo sve Vaše lepe trenutke!

 

 

Prepustite se dugogodišnjem iskustvu i profesionalnosti zaljubljenika u organizavanje svečanih proslava…

 

 

  

 

Meni za svečani svadbeni ručak  možemo da predložimo mi, ali smo spremni da udovoljimo i svakoj želji mladenaca i gostiju. Dekoraciju stolova za svaku salu mladenci sami biraju, a važno je da je svaka odabrana kombinacija besplatna.

 

 

Za sve detaljnije informacije potražite nas u restoranu.

 

 

 

 

Smeštaj kod “Čava“ poseduje 10 soba, od toga 5 potpuno nove sobe. Tri sobe su dvokrevetne a 2 trokrevetne dok su ostale četvorokrevetne.

 

 

Sve sobe su opremljene novim nameštajem, novim laminatom, novom posteljinom, novim sanitarnim čvorom itd. Svaka soba ima svoje kupatilo. Ispred objekta se nalazi prostrano dvorište u kome možete da provodite svoje slobodno vreme.

 

 

Vlasnik
Milenko Čavić
Ulica
Kucurski put bb
Grad
21460, Vrbas
Država
Srbija
Telefon
064 618 22 61, 063 119 30 01
063 543 428 Milenko
063 119 30 01 Milan
064 618 22 61
Email
kodcava@gmail.com