Restoran Gril banja, Vrdnik

Ulica:
Karađorđeva bb
Grad:
Vrdnik
Telefon:
+381 22 466 780
+381 63 431 562
Email:

 

 

Restoran “Gril banja” Vrdnik,  nalazi se u samom  centru Vrdnika, prekoputa glavnog ulaza u hotel Termal. Na pedesetak koraka se nalazi kompleks otvorenih bazena hotela Termal.  Restoran raspolaže sa stotinka mesta u pored samog restorana protiče rečica koja upotpunjuje specifičnu mikroklimu ovog kraja.

 

 

Poseban pečat mu daje vrhunska nacionalna kuhinja i predusretljivo osoblje. Pored najraznovrsnijih jela pobeđuje želja gosta za narodnim jelima vojvođanskog kraja koja pripremaju pobednici mnogih takmičenja. Ambijent krasi i terasa na samoj obali pored Vrdničkog potoka.

 

 

Ukoliko ste smešteni bilo gde u Vrdniku, a hoćete da uživate u pravoj vojvođanskoj hrani, možete se pretplatiti po najpovoljnijim cenama na doručak, ručak i večeru. Ili ukoliko Vaše opredeljenje bude za porodični ručak, slavlje, proslavu, poslovni ručak, prezentaciju, promociju itd. stojimo Vam na raspolaganju.

 

 

Usluga je na visokom nivou, hrana obilna i nadasve kvalitetna pa se i gosti osećaju veoma prijatno. U restoranu Gril banja, uvek se može pojesti odlična riblja čorba, sve vrste rečne ribe na roštilju, bilo ona sveža ili tek skinuta sa dima, jela po porudžbi, roštilj…. Naše osoblje-konobari su nekoliko decenija radili u najpoznatijim vojvođanskim restoranima.

 

 

U restoranu Gril banja često se organizuju poslovni ručkovi, rođendani, krštenja, manje svadbe, razna druženja itd. Prepoznatljive je po spoljašnosti, letnja i zimska bašta su priča za sebe. Lokal zajedno sa letnjom baštom prima stotinak gostiju i obiluje nizom neobičnih sitnica koje plene pažnju posetioca, koji iako nisu prvi put ovde, uvek zapažaju nešto novo i neotkriveno. 

 

 

Ukoliko poželite da uživate u prijatnom ambijentu, savršenom mirisu i ukusu hrane, preporučujemo naš restoran, gde će Vas dočekati uvek ljubazno osoblje.

Vlasnik
Dobrila Senić
Ulica
Karađorđeva bb
Grad
Vrdnik
Država
Srbija
Telefon
+381 22 466 780
+381 63 431 562
Delatnost
Delatnosti restorana i pokretnih ugostiteljskih objekta
PIB
107309545
Matični broj
62652098
Šifra delatnosti
5610
Tekući račun
355-0003200314687-55 Vojvođanska banka A.D.- Novi Sad