Privatni smeštaj porodice Vojinović, Budva

Ulica:
Velji Vinogradi bb
Grad:
Budva
Telefon:
063 45 32 87
00 382 33 458 646
00 382 68 521 250
Email:
officemojafirma@gmail.com
vojkeaca@yahoo.com
info@budvasobe.com

Privatni smeštaj porodice Vojinović nalazi se u samom centru Budve iza Jolly apartmana, 250m od Slovenske plaže. Ovaj objekat raspolaže sa 5 dvokrevetnih soba, sa 3 trokrevetne sobe, sa 3 trokrevetna studija i jednim četvorokrevetnim apartmanom. Sve sobe su klimatizovane, sa terasom i opremljeni su kablovskom televizijom. Studiji i apartmani imaju i svoju kuhinju. U sklopu objekta nalazi se sopstveni parking prostor za nekoliko vozila.

Ono što nas izdvajan od drugih je dvorište koje je tokom celog dana najvećim svojim delom u debelom hladu mediteranskog bilja i cveća što pruža idealne uslove za popodnevni odmor u miru i tišini.
Tu je takođe i izuzetno ljubazno osoblje koje će se potruditi da vaš boravak učini što prijatnijim.

O Budvi:
Pogodan geografski položaj i blaga klima uslovili su veoma rano nastanjivanje Budvanskog područja. Naselje Budva sa oko 10.000 stanovnika, najveće je, najlepše i najatraktibnije u istoimenoj opštini. Ono je i centar najveće i najposećenije rivijere na Crnogorskom primorju.
Budva ima tipičnu mediteransku klimu sa blagim zimama i toplim i suvim letima. Nema izrazito velikih temperaturnih razlika, ekstremnih padavina i snage vetrova, pa su klimatske prilike ujednačenije nego u susednim krajevima.
Budva se smatra jednim od najstarijih naselja na Jadranu. Legenda, kaže da je Budvu osnovao Kadmo, sin feničanskog kralja Agenona. Proteran iz Tebe stigao je u ove krajeve na volovskoj zaprezi i osnovao Budvu.

Kao turistička destinacija ovaj grad je poznat od davnina- prvi turisti ovde su stigli još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i „metropolom turizma“ jer je najposećenija destinacija u Crnoj Gori.

Turistički sadržaj ovog grada obogaćuju i tradicionalne kulturno-zabavne manifestacije. Posebna priča je noćni život po kome je Budva takođe poznata, njene ulice i trgovi žive do duboko u noć i ako se prepustite budvanskoj večeri i krenete za ritmom koji vam srce diktira i sigurno će vam se dogoditi sjajna zabava. Na kraju tu je i tradicionalno gostoprimstvo koje će vaš boravak ovde učiniti još ugodnijim.

Vlasnik
Aleksandar i Mirjana Vojinović
Ulica
Velji Vinogradi bb
Grad
Budva
Država
Crna Gora
Telefon
063 45 32 87
00 382 33 458 646
00 382 68 521 250
Email
officemojafirma@gmail.com
vojkeaca@yahoo.com
info@budvasobe.com
Delatnost
Turizam