Poljoprivredno gazdinstvo „Marjanov“, Srbobran

Ulica:
Pionirska 13
Grad:
Srbobran
Telefon:
061 60 64 981
Email:
officemojafirma@gmail.com


Poljoprivredno gazdinstvo „Marjanov“, Srbobran 


 

Vojvodina je poznata kao žitnica Srbije ali i po kvalitetnoj i zdravoj hrani. Jedno od retkih domaćinstava koje se bavi proizvodnjom zdrave hrane u opštini Srbobran je domaćinstvo …..

 

   

Poljoprivredno gazdinstvo „Marjanov“ poznatije po nadimku  „Srbobranac“ bavi se dugi niz godina proizvodnjom zdrave organske hrane. Nosioc ovog domaćinstva je Mile Srbobranac. Domaćinstvo Mileta Srbobranca uzgaja domaće rase svinja mangulicu i moravku, ovce, kokoške, pčele itd.

 

 

Poljoprivredno gazdinstvo „Marjanov“ u svojoj ponudi pored trajnih suhomesnatih proizvoda (goveđa i svinjska pršuta i kobasica, sudžuk, slanina itd.), nudi pravi livadski med, domaća jaja od kokoški koje su ceo dan na otvorenom itd.

 

 

Poljoprivredno gazdinstvo „Marjanov“ , nalazi se u Srbobranu, opština Srbobran pretežno se bavi preradom mesa i proizvodnjom tradicionalnih suhomesnatih proizvoda i za jako kratko vreme steklo je brojne poštovaoce i verne mušterije.

 

 

Znanje i umeće u proizvodnji specijaliteta, bez kojih je nezamisliva praznična ili svečana trpeza u  Srbiji, prenosi se generacijama, sa oca na sina.

 

 

Tako je do današnjih dana sačuvana tradicija, koja je unapređena modernim tehnološkim procesima i prilagođavanjem strogim standardima u bezbednosti proizvodnje hrane.

 

 

Naše stalne mušterije garant su da ne odstupamo od spoja starog i novog i rezultirao je proizvodnjom suhomesnatih proizvoda sa posebnom notom ukusa proverene recepture.

 

 

Kod nas možete naći širok asortiman suhomesnatih proizvoda:

 

 

  • Goveđe pršute
  • Svinjske pršute
  • Budimske kobasice
  • Čajne kobasice
  • Vojvođanski kulen
  • Sudžuk
  • Slaninu
  • Čvarke
  • Stelju

 

 


Poljoprivredno gazdinstvo „Marjanov“
suši meso po tradicionalnoj recepturi. Meso od stoke koja se napasa na vojvođanskim pašnjacima dobro usolimo pa sušimo na dimu od bukovine.

 

Cela procedura traje tridesetak dana, a u našim proizvodima nema ničeg drugom osim mesa i soli.

 

 

U mogućnosti smo da Vam sve vrste naših proizvoda šaljemo na Vašu adresu pouzećem.

 

 

Vlasnik
Mile Marjanov - Srbobranac
Ulica
Pionirska 13
Grad
Srbobran
Država
Srbija
Telefon
061 60 64 981
Email
officemojafirma@gmail.com