Picerija i restoran Kafanica elite – Kladovo

Ulica:
Nikole Jankovića 1, Kladovo
Grad:
Kladovo, 19 320
Telefon:
+381 19 800 900;
+381 19 808 580
+381 63 406 444
Email:
kafanica@kladovonet.com


Picerija i restoran Kafanica elite – Kladovo


Ako se kao merilo uzme odnos cene i kvaliteta, picerija i restoran Kafanica elite su definitivno najbolji ugostiteqski objekti  u Kladovu. Usluga je veoma dobra, a o lokaciji ne moramo ni da pričamo – i restoran i picerija se nalaze u samom centru Kladova na glavnom šetalištu.

 

Slider with ID 20181 doesn't exist.

 

Picerija i restoran Kafanica elite predstavlja mesto pravog uživanja i dobrog ukusa. Svežu i zdravu hranu po recepturi starih majstora sprema vrhunski tim kuvara.

 

 

Razni specijaliteti, gotova jela, piletina, jela po narudžbi, jela sa roštilja, salate, variva… Doručak, hladna predjela, čorbe, gotova jela, pileći specijaliteti, jela sa roštilja, jela po porudžbi, variva, salate, likeri, brandy, whisky, vodka, konjak, domaća pića, piva, topli napitci, vina, osvježavajući napitci…

 

Slider with ID 20182 doesn't exist.

 

Cilj picerija i restorana Kafanica elite je da gostima pruži izuzetan ugođaj u elegantnom prostoru sa raznovrsnom gastronomskom ponudom po pristupačnim cenama. Svim našim gostima rado ćemo izaći u susret i pripremiti meni po želji, a u ponudi uvek imamo dijetalna i vegetarijanska jela.

 

 

 

Naša kuhinja raspolaže najsavremenijom opremom, što našim kuvarima pruža izuzetne mogućnosti za kulinarske kreacije, a gostima priliku za vrhunski gastronomski užitak. Spoj tradicije i ljubaznog osoblja restoranu daju dušu i visoki kvalitet.

 

 

 

U ponudi restorana su specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje od posebno biranih svežih namirnica. Uz kvalitetan izbor vina iz cele Srbije a naročito iz Istočne Srbije i odlično pripremljene obroke, u našem restoranu Kafanica elite možete provesti prijatne i opuštajuće trenutke.

 

 

Ukoliko ste smešteni bilo gde u Kladovu, a hoćete da uživate u pravoj domaćoj hrani, možete se pretplatiti po najpovoljnijim cenama na doručak, ručak i večeru. Ili ukoliko Vaše opredeljenje bude za porodični ručak, slavlje, proslavu, poslovni ručak, prezentaciju, promociju itd. stojimo Vam na raspolaganju.

 

 

 

Picerija i restoran Kafanica elite poseduju više sala  ukupnog kapaciteta oko 100 sedećih mesta. U našem  restoranu Kafanica elite organizujemo sve vrste proslava: krštenja, veridbe, svadbe, rođendane, maturske i oproštajne svečanosti kao i godišnjice braka i sve što bi ste vi želeli.

 

 

 

Profesionalna ventilacija i klimatizacija čine da naš prostor odiše svežinom. Tople usklađene boje sa luksuznom rasvetom i centralnim grejanjem čine da se osećate ugodno u našem restoranu, a za potpuni ugođaj brinu se vrhunski ugostitelji kao i ljubazno osoblje restorana!

 

 

 

Ljubazno osoblje, ukusna hrana i prijatan ambijent učiniće da Vam boravak u našem restoranu ostane u najlepšem sećanju.

 

Vlasnik
Nebojša Petrovć
Ulica
Nikole Jankovića 1, Kladovo
Grad
Kladovo, 19 320
Država
Srbija
Telefon
+381 19 800 900;
+381 19 808 580
+381 63 406 444
Email
kafanica@kladovonet.com