“Philoxenia Spa Hotel“ & Villas, Grčka

Ulica:
Pefkohori, Halkidiki
Grad:
Pefkohori
Telefon:
+381 21 792 350
+381 65 377 19 10
+381 63 45 32 87
Email:
officeturizaminfo@gmail.com

 

 

„Philoxenia Spa Hotel“ & Villas se nalazi u centru prelepog Pefkohorija, na samo 80 m. od centralne gradske plaže, na prvom prstu poluostrva Halkidikija-Kasandri. Sastoji se od dve glavne zgrade okružene vilama, i to „Philoxenia Plaža“ i „Vila Eleni“.

 

„Philoxenia Spa Hotel“ & Villas je idealan objekat za opuštanje i udoban odmor, nudi Vam kompletno dobro organizovano odmaralište sa bazenom i đakuzi dodatkom, uređenim parkom-baštom, igralište za decu, restoran (sa uslugom polupansion ili doručak – sa bogatim švedskim stolom), tokom letnjih noći uz živu muziku u koktel baru ili chill out muzičke atmosvere u našem baru na bazenu.

 

 

Organizujemo dečije animacije sa klovnovima i mađioničarima. Organizacija karaoke večeri, SPORT TV, kao i ostale stvari koje gostima čine prijatnu zabavu tokom boravka u našim objektima.

 

„Philoxenia“ znači gostoprimstvo, i baš to je ono što ovde možete očekivati. Ljubazni i predusretljivi domaćini, odlična lokacija, mnoštvo sadržaja i dobra hrana, učiniće da se osećate kao kod kuće,  i iznova ovde vraćate.

 

Hotelski smeštaj je na bazi:

 

polupansiona (doručak i večera  – švedski sto) ili all-inclusive usluge.

 

Poseduje: dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe i četvorokrevetne suit-ove (apartmane).

 

Sve sobe i suit-ovi poseduju, bez naknadne doplate-uračunato u cenu smeštaja:
kupatilo, frižider, klimu, TV, telefon, fen za kosu , balkon ili terasu i wireless.

 

Hotel Philoxenia ima dva bara: Pool Bar i Philoxenia Bar.

 

Tokom dana se u svakom trenutku možete osvežiti velikim grčim frapeom, kriglom piva, ili nekim tropskim koktelom na bazenu Hotela Philoxenia. Usluga Pool Bara podrazumeva i serviranje jela iz restorana Bakchos.

 

U večernjim satima Main Bar za svoje goste priređuje razne tematske večeri, među kojima su na popisu grčko veče uz sirtaki i buzuki, grčki Uzzo i bacanje salveta, tradicionalni grčki način veselja i srpsko veče uz živu muziku i gostovanja srpskih poznatih pevača.
Čišćenje soba i apartmana se obavlja svaki dan, a peškiri i posteljina se menjaju svaki treći dan.

 

 

Vlasnik
Georgios Kourkoudialos
Ulica
Pefkohori, Halkidiki
Grad
Pefkohori
Država
Grčka
Telefon
+381 21 792 350
+381 65 377 19 10
+381 63 45 32 87
Email
officeturizaminfo@gmail.com