Perionica “Velur III“, Odžaci

Ulica:
Somborska br. 41
Grad:
Odžaci
Telefon:
025 5742 466
025 5746 430
064 299 80 65
Email:
velur.odzaci@gmail.com


Perionica “Velur III“, Odžaci


Perionica ’’VELUR III’’ osnovana je 1959.g. i sadašnji vlasnik firme je treća generacija. To je prva ekološko-hemijska čistiona i praona veša u Vojvodini sa sertifikatom od 2001.g. Našu vodeću poziciju u struci osigurava znanje, pouzdanost, iskustvo, tradicija, inovativnost i praćenja svetskih dostignuća. Porodična tradicija hemijskog čišćenja i bojenja odeće duga je više od pet decenija!

 

 

Vršimo usluge hemijskog čišćenja i pranja odeće od svih vrsta tekstila, kože i krzna. U procesu hemijskog čišćenja koristimo najsavremenije svetske metode.

 

 

Sva roba se obrađuje protiv neugodnih mirisa (znoj, urin i sl.) i podvrgava mikrobiološkoj zaštiti. Vaša odeća se nakon čišćenja pažljivo slaže i pakuje u odgovarajuću zaštitu. Hemijska čistiona i perionica “VELUR” pruža usluge pranja, peglanja i dostave veša na teritoriji Zapadno-Bačkog regiona pa i šire.

 

 

Ovo je najveća privatna hemijska čistiona u Vojvodini sa najmodernijim mašinama za pranje kapaciteta 130 kg veša na sat, sa parnim sistemom i sopstvenom fabrikom vode.

 

U radu koristimo najsavremenija sredstva koja ispunjavaju ISO 9001, 14001 standarde. Dugogodišnje iskustvo naših zaposlenih i savremena oprema, garancija su kvaliteta naših usluga.

 

 

Naše usluge su:

 

 

  • hemijsko čišćenje i pranje odeće od tekstila i kože

 

  • pranje i peglanje veša, posteljine, stoljnjaka, zavesa, peškira, presvlaka, jastuka, ćebadi itd.

 

  • bojenje odeće od tekstila i glatke kože

 

  • krojačke usluge prepravke i popravke odeće i šivenje novih

 

  • štrikanje, pakovanje itd.

 

 

Bojenje odeće:

 

Vršimo usluge bojenja Vaših pamučnih odevnih predmeta i bojenje vunenih komada odeće ( uz poseban zahtev mušterije nakon provere u radionici).

 

 

Bojenje kože:

 

 

Kožne predmete hemijski čistimo i bojimo glatku kožu. Velur koži vraćamo stari sjaj i impregniramo je. Svi predmeti od glatke kože koji se hemijski očiste mogu se odmah nakon obrade obojiti prema vašoj želji. Napominjemo da nije moguće obojiti u crno iz beloga i sl. nego samo u boju za nijansu-dve tamniju od postojeće.

 

 

Bojenje tekstila:

 

 

Stari izbledeli odevni predmeti, pretežno pamučnog sastava, ponovnim bojenjem dobijaju novi sjaj. Korišćene boje su postojane i ne ostavljaju tragove na drugoj odeći. Boje koje se koriste za ove zahvate su crna, smeđa i tamno plava.

 

 

Profesionalno pranje i peglanje:

 

 

Nudimo usluge profesionalnog pranja i peglanja garderobe, posteljine, zavesa i ostalog po najvišim standardima. Istovremeno vršimo i profesionalno peglanje već čistog rublja odnosno odevnih predmeta.

 

Besplatno preuzimanje Da bi smo vam što više olakšali korištenje naših usluga nudimo mogućnost besplatnog preuzimanja i dostave odeće na vašoj adresi u zavisnosti po dogovoru i vremenu isporuke.

 

Naše redovne mušterije su domovi zdravlja, hoteli, restorani, industrijski giganti kao što su šećerane, uljare itd. ne samo sa teritorije opštine Odžaci već i šire npr. iz Novog Sada, Kule, Vrbasa, Crvenke, Sombora, Bačke Palanke, Bača itd.

 

 

Plaćanje usluga moguće je:

 

  • gotovinom

 

  • čekovima građana

 

  • virmanski (za firme)

 

  • platnim karticama

 

Korekcija cena se vrši jednom godišnjeu skladu sa monetarnom politikom NBS na kraju poslovne godine izizev nekog većeg poremećaja na tržištu.

 

Perionica ’’VELUR III’’ zahvaljuje se na ukazanom poverenju i bili bi smo veoma zadovoljni da nas posetite i uverite se u kapacitete i jedinstvenu savremenu tehnologiju sa parnim sistemom. Nadamo se da ćete biti zadovoljni našim uslugama.

 

 

Svaku vašu sugestiju, primedbu i kritiku ozbiljno ćemo razmotriti, a ukoliko budete nezadovoljni urađenim poslom, vaša odeća će biti ponovo očišćena.

 

Vlasnik
Nenad Popov
Ulica
Somborska br. 41
Grad
Odžaci
Država
Srbija
Telefon
025 5742 466
025 5746 430
064 299 80 65
Email
velur.odzaci@gmail.com