Neca Prom – apartmani Marko, Nenadovo, Saša i Trajković, Sokobanja

Ulica:
Svetog Save
Grad:
Sokobanja
Telefon:
069 545 35 77
Email:
necaprom@ptt.rs


Neca Prom – apartmani Marko i Nenadovo, SokobanjaAPARTMAN MARKO

 

APARTMAN MARKO je potpuno nov apartman u ponudi banjskim gostima, površine je 30m2 sa terasom i nalaze se u blizini Akva parka Podina i 600 metara od glavnog gradskog  šetališta.

 

  

 

Apartman je trokrevetni, a dvosed na razvlačenje i fotelja na razvljačenje su novi, tako da je apartman idealan za smeštaj parova ili porodice sa malim detetom. Opremljenost apartmana je odlična, poseduje TV, WiFi, klimu uređaj, kuhinju sa svim priborima za pripremanje i servisiranje hrane, šporet sa dve ringle i frižider.

 

Apartman Marko pruža svojim gostima nesmetano parkiranje svojih vozila u okviru apartmana.

 

  

  

  

 


APARTMAN NENADOVO

 

APARTMAN NENADOVO se nalazi u mirnom delu Sokobanje. Udaljen je 400 metara od glavnog gradskog šetališta.  U neposrednoj blizini apartmana se nalazi poznati sokobanjski restoran Čikago, novootvoreni hotel Sunce, kao i nekoliko prodavnica.

 

  

  

 

Apartman je površine 40m2, sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, posebne spavaće sobe, kupatila i terase. Idealan je za smeštaj četvoročlane porodice.

 

TV, Wi-Fi i korišćenje klima uređaja je besplatno tokom cele dužine boravka, a svim gostima apartmana je na raspolaganju i parking mesto.

 


KUĆA SAŠA

 

KUĆA SAŠA  je potpuno nova kuća u ponudi banjskim gostima, sastoji se od četiri trokrevetna studia i nalazi se u naselju Carina, mirnom delu Sokobanje koji pruža mir I tišinu svojim gostima, I samo 900 metara od glavnog gradskog  šetališta.

 

 

Svaki studio je trokrevetni, a francuski ležaj I jedan dodatni krevet su novi, tako da je studio idealan za smeštaj porodice sa malim detetom, a postoji mogućnost iznajmljivanja I cele kuće za veću grupu ljudi ( maksimalno 12 osoba ).

 

Opremljenost svih studia je odlična, poseduje TV, WiFi, kuhinju sa svim priborima za pripremanje I servisiranje hrane, dve ringle i frižider.

Kuća Saša pruža svojim gostima nesmetano parkiranje svojih vozila u dvorištu kuće.

 


KUĆA TRAJKOVIĆ

 

KUĆA TRAJKOVIĆ se nalazi u centru Sokobanje, samo 150 metara od glavnog gradskog šetališta. Kuća ima dva odvojena apartmana, jedan šestokrevetni apartman koji se sastoji od dve posebne spavaće sobe sa po jednim francuskim ležajem i ugaonom garniturom na razvlaženje u dnevnoj sobi, koji je pogodan za smeštaj porodice sa decom ili dva odrasla para.

 

Drugi apartman je trokrevetni I  sastoji od jednog francuskog ležaja i jednog dodatnog kreveta za jednu osobu, tako da je idalan za smeštaj bračnog para ili porodice sa jednim malim detetom.

 

 

Apartmani su odlično opremljeni, poseduje TV, WiFi, frižider i kuhinju koja je opremljena svim priborima za pripremanje i servisiranje hrane.

 

Parking za sve goste apartmana je besplatan.

   

   

  O Sokobanji

  
  

  Izvanredna prirodna bogatstva, bogata kulturno – istorijska baština, tradicija, gostoljubivost i temperament meštana, uz veoma interesantne programe i nove sadržaje, u kojima turisti mogu da uživaju samo u ovoj banji, pretvorili su Sokobanju u najatraktivniju i najposećeniju srpsku turističku pozornicu.

   

   

  Danas je Sokobanja jedno od najposećenijih turističkih mesta u Srbiji. Strategijom Vlade republike Srbije 2006. okarakterisana je srpskom banjom sa najviše potencijala i jednom od sedam najatraktivnijih turističkih destinacija u Srbiji.

   

   

  Sokobanja, kao turističko mesto sa dugom tradicijom ali i sa mnogobrojnim novinama u svojoj turističkoj ponudi, pruža svojim posetiocima intenzivan i nezaboravan doživljaj nudeći im „Novi stil života“.

   

   

  U mogućnosti smo da ljubiteljima lova u saradnji sa Lovačkim udruženjem  „Soko“ zaduženom za čuveno sokobanjsko lovište „Moravica“ organizujemo nezaboravan lov na krupnu i sitnu divljač (omogućen je lov na fazane, jarebice, prepelice, zečeve, divlje mačke, vukove, srne, divlje svinje, šakale, šumske šljuke) a od naredne godineo i na jelensku divljač.

   

  Svi zainteresovani oko dodatnih informacija u vezi sezone lova, uslova dobijanja dozvole, smeštaja, ishrane itd. mogu nam se obratiti. Mi smo jedna od retkih porodica u Srbiji gde se četiri generacije (od 8-80) godina bavi lovnim turizmom.

   

  Pored lovnog turizma u mogućnosti smo da vam organizijemo ribolov na sokobanjskim rekama i Bovanskom jezeru. Sokobanja, kao turistički centar, ima izvanredne uslove za razvijanje ribolovnog turizma budući da osim Bovanskog jezera, na kome se razvija jezerski ribolov, ovaj kraj obiluje i rekama što omogućava posetiocima i rečni ribolov.

   

   

  Bovansko jezero je primamljivo i za manje iskusne ribolovce jer je uspeh neminovan imajući u vidu da je jezerski ribolov kao disciplina lakši od rečnog kao i da je jezero izuzetno bogato raznim vrstama ribe. Kao jedno od najbogatijih jezera naše zemlje u njemu se mogu naći mnogobrojne vrste riba: grgeč, klen, amur, šaran, smuđ, linjak, srebrni karaš, tolstolobik, beovica, som, bodorka, deverika…

   

  Najintrigantnija gostima je upravo reka Moravica koja je bila presudna za razvijanje rečnog ribolova kao reka bogata raznovrskim fondom ribe poput: rečne mrene, potočne mrene, klena, krkuše, skobalja i pločajca. Ove vrste su stalno prisutne u ovoj reci dok postoje i mnoge druge koje se povremeno pojave, u nešto manjem broju, kao što su: balkanski vijun, klenić, gavčica i brkica.

   

   

  Planina Rtanj se nalazi na sevrnom obodu Sokobanjske kotline. Legenda o ugašenom vulkanu, vatrene lopte, kao retke prirodne pojave, jame, pecine, strmi vrhovi, endemske biljke (rtanjski caj), price o vanzemaljcima i druge misterije privlače veliki broj planinara, zaljubljenika u netaknutu prirodu, naučnika i lovaca na blago.

   

   

  Poseban izazov predstavlja uspon na vrh Rtnja (Šiljak 1560 m), sa koga seže pogled cak do ušca Save u Dunav. Brojne avanturiste privlaci i jama ledenica, duboka 50 m, koja se nalazi u ataru sela Mužinca. Na Šiljku se nalaze ostaci crkvice – kapele Sv. Ðorda, koju je 1935. god. podigla Greta Minh, u znak sećanja na svog supruga Julijusa Minha, vlasnika rudnika Rtanj.

   

  Vlasnik
  Neca prom
  Ulica
  Svetog Save
  Grad
  Sokobanja
  Država
  Srbija
  Telefon
  069 545 35 77
  Email
  necaprom@ptt.rs