Kuća za odmor i ribolov na Dunavu „“ Silver Fish, Stara Palanka

Ulica:
Grad:
Stara Palanka
Telefon:
+381 13 832 609
+381 63 237 028 Stefan
+381 64 134 64 06
Email:
tatijana.cubrilo@yahoo.com

 

 

Kuća se nalazi u Staroj Palanci u jugoistočnom delu Banata u Srbiji, koje pripada opštini Bela Crkva, a  udaljeno je 114 km od međunarodnog aerodroma u Beogradu.

 

 

Kuća poseduje dve sobe, jednu trokrevetnu i jednu dvokrevetnu, kupatilo i opremljenu kuhinju. Ispred kuće je velika terasa, gde se najveći deo dana i provodi.

 

Reka Dunav je udaljena 200 m od kuće, gde strastveni ribolovci mogu uživati u ribolovu i netaknutoj prirodi. Netaknuta priroda, svež vazduh, mirisi četinara, hrastova i raznog planinskog bilja , okrepiće vaš duh i telo. Usput možete videti  brzake, vodopode, providna jezera.  Sve ovo će vam pružiti potreban mir i relaksaciju.

 

 

 

 

Za ljubitelje prirode i planinarenja možemo organizovati  jednodnevni  izlet za  obilazak parka prirode Klisure Nere i vodopada Beusnice u Banatskim planinama u obroncima Karpata, koji su udaljeni oko 40 km od našeg smeštaja. U neposrednoj blizini našeg objekta staje skela koja prevozi putnike preko Dunava iz Stare Banatske Palanke  za Ram, tj spaja Banat -Vojvodinu i istočnu Srbiju.

 

 

 

Takođe, smeštaj možemo pružiti i putnicima prolaznicima, biciklistima čija je ruta obeležena i prolazi kraj nas. U blizini se nalaze četriri restorana sa obiljem ribljih specijaliteta po pristupačnim cenama.

 

 

Bela Crkva, je mesto koje se nalazi na desetak kilometara od naših smeštajnih kapaciteta, koje drugačije nazivaju Vojvođanskom Venecijom, jer poseduje sedam jezera, gde se u letnjem periodu možete kupati, roniti,  iuživati u ribolovu.

 

 

Treba nas posetiti i osetiti ovaj divan južnobanatski  biser  koji ima pravo terapeutsko dejstvo, a u  kombinaciji sa pecanjem leči i dušu i telo.

 

Vlasnik
Tatjana Čubrilo
Ulica
Grad
Stara Palanka
Država
Srbija
Telefon
+381 13 832 609
+381 63 237 028 Stefan
+381 64 134 64 06
Email
tatijana.cubrilo@yahoo.com