„Beli bor“ d.o.o. Vrnjačka banja

Ulica:
36216 Novo Selo
Grad:
Dojranska 2, 11000 Beograd
Telefon:
+381 36 632 220
+381 36 632 222
+381 11 243 66 25
+381 11 243 76 32
Website
Email:
belibor86@gmail.com

 


„Beli bor“ d.o.o. Vrnjačka banja


D.O.O. za inženjering “Beli bor” osnovan je na temeljima porodične tradicije 1986.g. Sedište firme je u Novom selu nadomak Vrnjačke banje.

 

Kontinuiranim razvojem i unapređenjem prizvodnje (proširenjem proizvodnog prostora, kapaciteta i asortimana), prateći potrebe tržišta i tehnološki napredak, mala porodična radionica izrasla je u poznato i ugledno preduzeće sa 60 stalno zaposlenih radnika, modernim mašinama i savremenim radnim uslovima, koje prizvodi građevinsku stolariju, parket, elemente enerijera i nameštaj vrhunskog kvaliteta.

 

 

Od 1996. godine, „Beli Bor“ se bavi i projektovanjem, investiranjem i izvođenjem građevinskih radova po sistemu “ključ u ruke”. 2004. godine, u okviru građevinskog segmenta, formirana je i jedinica za proizvodnju i distribuciju betona, koja svojim kapacitetima zadovoljava kako sopstvene, tako i potrebe građevinskih preduzeća u okruženju.

 

 

U skladu sa razvojnim trendom, kao i u cilju proširenja tržišta, osnovan je 2007. godine projektni biro u Beogradu sa novim visokoobrazovanim kadrom. Razvoj kompanije oslonjen je na spoj dugogodišnje tradicije i iskustva sa savremenim trendovima, opremom i tehnologijom, a visok kvaltiet proizvoda i usluga, poštovanje rokova i finansijska stabilnost konstante su koje ga prate od dana osnivanja do danas.

 

 

 

 

 

Naša specijalnost je drvo, najplemenitiji materijal, materijal koji najbolje poznajemo i čije kvalitete uvek rado ističemo. Obrađujemo ga sa posebnom pažnjom, poštujući savremene norme, ali i tradiciju na kojoj smo gradili priču o uspehu.
Kompletna obrada u zaokruženom tehničko-tehnološkom procesu, počev od pripreme građe i sušenja do finalne obrade, garantuje visok kvalitet proizvoda od drveta.

 

U našoj ponudi spoljne stolarije nalaze se drveni prozori, kao i ulazna vrata od masiva smrče, jele, hrasta koja nedvosmisleno odaju utisak masivnosti, sigurnosti, ozbiljnosti i pouzdanosti.

 

 

Proizvodnja unutrašnjih vrata po savremenim tehnologijama omogućava skoro neograničen izbor modela, bilo da se radi o klasičnim modelima sa masivnim ispunama ili o savremenim, svedenim linijama i formama.

 

Elemente enterijera i opremanja izrađujemo od masiva, furniranih ploča, mdf-a i univera, prema željama i potrebama naših klijenata. Svaki naš proizvod prilagođen je individualnim zahtevima i merama, a klijenti uključeni u proces od ideje do realizacije.

 

 

Drveni prozori:


•    probrana građa jele – smrče, ariša, hrasta ili belog bora
•    savremeni EURO-NUT sistem
•    površinska zaštita poliakrilatnim sredstvima
•    okovi renomiranih prozivođača – Maco, Roto, Winkhaus
•    razlicite vrste zastakljenja – klasičan termopan, niskoemisiono, stop-sol…

 

 

PWC stolarija:
•    Sistem profila – KBE 70mm greenline
•    Profili proizvedeni prema evropskim standardima zaštite životne sredine, uz upotrebu bezolovnog greenline stabilizatora
•    Visok stepen toplotne izolacije, otpornost na atmosferske uticaje i trajnost

 

Aluminijum – drvo bravarija:
Ekskluzivne fasadne pregrade – prozori i balkonska vrata aluminijum – drvo. Ova izuzetna kombinacija ispunjava visoke konstruktivne, funkcionalne i estetske standarde, veoma je trajna i jednostavna za održavanje.

 

•    Ekskluzivan proizvod – idealan spoj vrhunskog kvaliteta i prednosti aluminijuma, sa estetskom ulogom drveta
•    Sistem Alumil M23000 i M23300
•    Poliamidni termo-prekid širine 24mm obezbeđuje izuzetnu toplotnu i zvučnu izolaciju
•    Raznovrsnost zastakljivanja omogućena širokim prostorom za staklo (32mm)
•    Visok bezbednosni nivo – klasa WKIII
•    Drvena obloga – hrast, jasen, jela – smrča

 

 

Parket:
•    Proizvodnja parketa se odvija u zatvorenom tehničko-tehnološkom procesu u okviru dva pogona za proizvodnju parketa.
•    Proizvodimo masivni parket od hrasta, jasena i parene bukve u različitim dimenzijama, debljine 2,2cm.
•    Uz parket nudimo i završne podne lajsne različitih dimenzija i profilacija.
•    Vršimo i transport, polaganje i završnu obradu materijalima visokog kvaliteta.

 

 

Stepeništa: Bilo da Vam je potrebno kompletno stepenište (sa konstrukcijom) ili samo obloga betonskog ili čeličnog stepeništa, nudimo mnoštvo rešenja, sa različitim mogućnostima oblaganja gazišta i čela masivnim oblogama od hrasta ili jasena, sa obradom i bojom po zelji.

 

 

Pored toga vršimo:

 

Projektovanje, izgradnju i prodaju stanova po sistemu ključ u ruke.

 

Vođeni idejom da lepota životnog okruženja nije luksuz već prirodna potreba, u opremanju enterijera iznova pred sebe postavljamo nove zahteve i izazove. Posvećujemo pažnju i najsitnijum pojedinostima, jer lepota i udobnost izviru iz detalja.

 

Težimo tome da svaki element koji ugrađujemo u Vaš prostor bude prepoznatljiv po kvalitetu, jedinstven po spoju funkcionalnosti, pouzdanosti i originalnom pristupu uređenja prostora.

 

 

Rado ćemo saslušati sve Vaše ideje i u dogovoru sa Vama sačiniti najpovoljnije rešenje koje će oplemeniti Vaš  prostor. Budući da u svakom trenutku imamo sve neophodne materijale, opremu, znanje i iskustvo u obavljanju složenih enterijerskih zahvata, možemo da se upustimo u realizaciju i najzahtevnijih projekata.

Vlasnik
Darko Radovanović
Ulica
36216 Novo Selo
Grad
Dojranska 2, 11000 Beograd
Država
Srbija
Telefon
+381 36 632 220
+381 36 632 222
+381 11 243 66 25
+381 11 243 76 32
Email
belibor86@gmail.com
Website
Delatnost
Stolarija, projektovanje, izgradnja i prodaja stanova po sistemu ključ u ruke.
PIB
100916069