Baton – betonska galanterija Selinger, Kula

Ulica:
Košut Lajoša 39
Grad:
Kula
Telefon:
+381 65 872 42 30
Email:
officemojafirma@gmail.com


Baton – betonska galanterija Selinger, Kula


Baton – betonska galanterija Selinger – Kula je porodična firma koja se bavi proizvodnjom betonske galanterije za vaš dom. Kod nas možete pronaći veliki broj jedinstvenih proizvoda od betona koje možete poručiti online.

 

 

  

 

 

Izrađujemo za vas prelepe detalje za vaša dvorišta od betona kao što su: betonske česme po kalupu, fontane,  žardinjere za cveće, klupe (kombinacija beton+drvo) ali i razne druge proizvode po želji i narudžbini.

 

 

  

 

 

Betonske ukrasne česme su jedan od niza proizvoda iz proizvodnog programa betonska galanterija Baton. Ukoliko želite da ulepšate izgled Vaše bašte ili dvorišta ukrasna betonska česma je idealno rešenje.

 

 

 

 

 

Betonske ukrasne česme izrađuju se od visokokvalitetnog i otpornog betona uz dodatak aditiva i armature po projektu. Betonske ukrasne česme izrađujemo u nekoliko oblika i dimenzija. Svojim elegantnim izgledom, betonske ukrasne česme se mogu uklopiti u svaku vrstu eksterijera.

 

 

 

 

Moguće ih je ispatinirati ili ofarbati raznim tehnikama i bojama.

 

Baštenske česme osim svoje osnovne funkcije za snabdevanje vodom služe kao dekoracija za vaše dvorište.

 

 

Odaberite model proizvoda:

 

Betonska galanterija Selinger otporna je na sve atmosferske uticaje i ulepšavaće Vaše dvorište tokom cele godine. Farbaju se kvalitetnim bojama za beton i ne zahtevaju nikakvo posebno održavanje u toku godine. Isporuka na željenu adresu.

Da bi betonski elementi imali svoju lepotu, potrebno je spojiti tri ključne osobine:

 

  • KVALITET
  • KREATIVNOST
  • ISKUSTVO

 

Ove tri osobine poseduje Baton – betonska galanterija Selinger i iz tog razloga smo spremni da izradjujemo betonske galanterija po Vašem zahtevu.

 

 

Naš cilj je da svaki deo betona mora imati svoju draž i lepotu , i što je sigurno jeste da su naši klijenti zadovoljni bar 1 procenat više nego što su očekivali.

 

 

Vlasnik
Bata Selinger
Ulica
Košut Lajoša 39
Grad
Kula
Država
Srbija
Telefon
+381 65 872 42 30
Email
officemojafirma@gmail.com