Auto škola „Una“ doo, Vrbas

Ulica:
Narodnog fronta 23
Grad:
Vrbas
Telefon:
060 070 54 13
Email:
una.mg@hotmail.com


Auto škola „Una“ doo, Vrbas


Auto škola „Una“, Vrbas, nalazi se u ulici Narodnog fronta br. 23 u Vrbasu , osnovana je 2013. godine i od tada je stekla veliki broj kandidata svih kategorija vozila.  Auto škola ima sopstvenu poslovnu zgradu i zajednički poligon.

 

 

 

Posebno mesto zauzima učionica, jedna od najlepših u okolini, u kojoj se odvija teorijska nastava i koja je opremljena nastavnim sredstvima prema najsavremenijoj metodologiji za edukaciju u ovoj oblasti.

 

 

Auto škola „Una“, Vrbas konstanto radi na usavršavanju obuke za vozače, a time i na poboljšanju bezbednosti saobraćaja što je i osnovni cilj Auto škola „Una“,.

 

 

TESTOVI  klikni i otvoriće ti se testovi:

 

 

Spremajte se online!

Ulogujte se pomoću vašeg ID broja i lozinke u MUP-ovu simulaciju polaganja teorijskog ispita i jednim klikom pristupite kompletnoj bazi ispitnih pitanja.

 

 

 

TEORIJA klikni i otvoriće ti se pitanja sa rešenjima:

 

 

Ovde se nalaze testovi za teoretske ispite u PDF formatu. Možete ih rešavati na našem sajtu ili ih možete preuzeti i imati ih uvek pri ruci. Budite spremni i unapređujte vaše znanje u svakom trenutku!

 

 


Auto škola "Una", Vrbas vam nudi:

 

Obuku vozača za AM, B, C, CE, F, kategorije na novim i bezbednim vozilima

 

Najbolje instruktore u okolini

Plaćanje na više rata Čekovi građana Plaćanje platnim karticama Penzionerima posebne pogodnosti za kupovinu vaučera za obuku unuka. Obavljanje dopunske obuke za neaktivne vozače na našem ili vašem vozilu

 

 

U voznom parku Auto škole „Una“, se nalaze 4 automobila starosti do 3g. Savremen i dobar vozni park je od presudnog značaja za kvalitet obuke.

Svako naše vozilo je tehnički ispravno, klimatizovano, izbor vozila za  obuku će vam biti težak. Imate mogućnost da izaberete vozilo ili instruktora koji će vas obučavati.

 

 


Cena obuke je ista za sva vozila.

 

 

 

Spadamo u red vodećih auto škola po kvalitetu obuke, stručnosti instruktora i zadovoljstvu kandidata.

 

 

Obuka vozača se izvodi po svim delovima opštine Vrbas. U skladu sa brzinom sa kojom kandidat  napreduje, zadaci i način obuke postepeno se prilagođavaju znanju kandidata. Kvalitet obuke je garantovan.

 

 

Strpljenjem i vežbom savladaćete vozačke veštine.

 

 

TEORIJSKA OBUKA PO NOVOM PRAVILNIKU

 

Po novim propisima teorijski deo obuke postaje obavezan, i predvidjeno je najmanje 40 časova (30 časova predavanja i 10 vežbi).

 

Čas traje 45 min. a kandidat u toku dana može imati najviše tri časa, sa pauzama od po 10 minuta izmedju njih.

 

 

 

Budući vozači moraće da odslušaju predavanja, nauče propise i polože testove pre nego što krenu sa časovima praktične obuke.

 

 

PRAKTIČNA OBUKA VOŽNJE

 

Početak obuke tek nakon odslušane teoretske obuke i položenog testa. Kompletna obuka sadrži 40 časova vožnje od po 45 minuta. Kandidat u toku dana može imati najviše dva časa vožnje.

 

 

 

Vozački ispit se sastoji iz praktičnog i teoretskog dela.

 

 

Teoretski deo se polaže u prostorijama auto škole “Una”.

 

 

Položen test važi godinu dana i u tom vremenu se mora položiti vozački ispit.

 

 

 


PRAKTIČAN ISPIT:

 

 

Kandidat slučajnim izborom bira jedan od 15 ispitnih zadataka koji su kovertirani, nakon upoznavanja sa trasom odnosno relacijom ispitnog zadatka kreće ispit. Početak i kraj ispita je na našem poligonu.

 

 

Praktični deo ispita se prvo obavlja na uređenom prostoru poligonu, gde kandidat pokazuje osnovne veštine u upravljanju vozilom npr:

 

   • vizuelna provera vozila,

   • priprema za polazak,

   • održavanje pravca u jednoj saobraćajnoj traci,

   • kretanje vozilom unazad sa promenom saobraćajne trake,

   • ubrzavanje i kočenje

   • polukružno okretanje između linija sa manevrom,

   • parkiranje podužno vožnjom unazad,

   • parkiranje pod pravim uglom vožnjom unazad

 

 

 

Ukoliko kandidat položi poligonski deo ispita sledi vožnja ulicama grada ispitnom trasom koju je kandidat izvukao na početku polaganja. Po završetku ispita sledi ocena vozačke veštine i znanja.

 

 

Trajanje vozačkog ispita traje najmanje 35 minuta vožnje u saobraćaju.

 

 

 

 

Dodatni časovi vožnje preporučuju se:

Ako nakon položenog vozačkog ispita niste vozili i više niste sigurni u svoje vozačke sposobnosti ili u poznavanje saobraćajnih propisa.


Ako niste spremni za bezbedno upravljanje vozilom u saobraćaju iz bilo kog razloga, nemojte rizikovati, proverite svoje sposobnosti i tek nakon pozitivne ocene instruktora krenite da vozite samostalno.

 

Aako nemate vozačko iskustvo, a čeka vas posao koji podrazumeva svkodnevni terenski rad službenim autom … pripremite se za bezbednu vožnju i uživajte na poslu.

 

 

 

 

Vlasnik
Markoi Marković
Ulica
Narodnog fronta 23
Grad
Vrbas
Država
Serbia
Telefon
060 070 54 13
Email
una.mg@hotmail.com