Auto servis ’’Zolitas’’, Odžaci

Ulica:
Save Šumanovića 1a
Grad:
Odžaci
Telefon:
+381 63 88 88 005
Email:
officemojafirma@gmail.com

 

Auto servis ’’Zolitas’’ Odžaci se nalazi se u ulici Save Šumanovića 1a.u Odžacima. U servisu se vrše pregledi i popravke svih tipova vozila iz programa VW, AUDI, MERCEDES, SKODA i SEAT  ITD.

 

Auto servis ’’Zolitas’’ pruža sve usluge iz oblasti:

•    mehanike motornih vozila,
•    opravka, odražavanje i servis vozila,
•    kompjuterska dijagnostika
•    elektronika
•    provera ulja i antifriza
•    zamena ulja i filtera
•    zamena antifriza

 

Mehaničarski radovi podrazumevaju mali i veliki servis, održavanje i opravke sklopova, sistema i agregata, generalne opravke motora, zamenu zupčastog kaiša, kugli, spona, ležajeva, amortizera, kočioni sistem, upravljačka grupa i drugo.

 

Auto servis ’’Zolitas’’ je posebno ponosan na opremu za kompjutersku dijagnostiku obzirom da je kod savremenih automobila to jedini pouzdan metod dijagnostikovanja stanja vozila.
Na sve usluge i delove naš Auto servis  daje garanciju.
Stalno tehničko usavršavanje doprinosi visokom kvalitetu pružanih usluga.

 

Auto servis ’’Zolitas’’ predstavlja spoj iskustva, mladosti  i savremenih tehničkih sredstava za opravku i negu motornih vozila što za rezultat daje sigurnost i tehničku ispravnost vašeg vozila u saobraćaju.

 

Auto servis ’’Zolitas’’ vam svojim dugogodišnjim iskustvom stoji na raspolaganju svakog radnog dana od 08h do 17h, a subotom od 08h do 13h.

 

Dajte vašem limenom ljubimcu šansu – njegovo zdravlje (ispravnost) poverite Auto servisu ’’Zolitas’’. Nudimo Vam profesionalno servisiranje i održavanje Vašeg ljubimca, u najkraćem vremenskom roku i po veoma povoljnim cenama.

 

 

Vlasnik
Zolika
Ulica
Save Šumanovića 1a
Grad
Odžaci
Država
Srbija
Telefon
+381 63 88 88 005
Email
officemojafirma@gmail.com
PIB
104652061
Matični broj
60369763