Čarda sa prenoćištem kod Peleta, Kucura, Vrbas

Ulica:
Maršala Tita 45
Grad:
Kucura, Vrbas
Telefon:
+381 62 789 525
Email:
NULL

 

 

Čarda sa prenoćištem kod Peleta smeštena je u atraktivnom prirodnom ambijentu na samoj obali kanala DTD u Kucuri, mestu udaljenom desetak  km od Vrbasa.

 

Pored same čarde se nalazi  Kucurska prevodnica sa čije leve i desne strane kanala se nalaze odlična mesta za pecanje, a u letnjem periodu ovaj deo koriste mnogobrojni kupači koji se rashlađuju u izuzetno čistoj kanalskoj vodi.

 

 

Ovo je idealno mesto za ljubitelje nautičkog turizma. Čarda ima prenoćište za ribolovce, sređen mol i pristan za čamace, jahte i brodove. Ovo je možda jedina čarda u Srbiji do koje možete doći svojim čamcem ili brodićem.

 

 

Na čardi se služe tradicionalna domaća jela, sa nezaobilaznim ribljim specijalitetima riblji paprikaš, riba na žaru i dr.
Iako je čarda posećena cele godine, posebno je primamljiva leti zbog pecanja i blizine plaže.

 

U okolini čarde postoje izvanredni uslovi za lovni i ribolovni turizam kao i biciklistički – rekreativni turizam.

 

 

Čarda raspolaže sa smeštajnim kapacitetom za 10 osoba. Pored soba u našoj čardi se nalazi i prelepa višenamenska sala kapaciteta 70 mesta za razne proslave: krštenja, veridbe, svadbe, rođendane, godišnjice mature i oproštajne svečanosti kao i godišnjice braka i sve što bi ste vi želeli.

 

Meni za svečani svadbeni ručak  možemo da predložimo mi, ali smo spremni da udovoljimo i svakoj želji mladenaca i gostiju.

 

Čarda kod Peleta za sve mladence nudi gratis sobu. Na Vama je samo da nam dopustite da učinimo Vaš najsrećniji dan u životu  jedinstvenim i nezaboravnim!!!!

 

Dođite da zajedno u veselju proslavimo sve Vaše lepe trenutke!

 

 

Pored Čarde se nalazi jedna od najvećih brodskih prevodnica na kanalima u Bačkoj, Kucurska prevodnica, koja je završena 1962. godine. Omogućava plovidbu na delu magistralnog kanala Bečej – Bogojevo. Smeštena je u okviru hidročvora Kucura zajedno sa ustavom Kucura. Ima dve dvokrilne kapije. Prevodi brodove do 1000 t.

 

 

Vlasnik
Varga Mihajlo
Ulica
Maršala Tita 45
Grad
Kucura, Vrbas
Telefon
+381 62 789 525
PIB
105615481
Matični broj
62129042
Šifra delatnosti
682000