Agencija “Necaprom”, Sokobanja

Ulica:
Svetog Save 19
Grad:
Sokobanja 18230
Telefon:
018 884-111; +381 69 54 53 577 Nemanja
018 833-072 +381 63 83181 44 Zoran
Email:
necaprom@ptt.rs


Agencija “Necaprom”, Sokobanja


 

Pored izdavanja smeštaja, agencija “Necaprom” se bavi i prodajom nekretnina. To je prva agencija takve delatnosti u Sokobanji, osnovana davne 1998. godine.

 

Stalno je u ponudi nekoliko stotina raznih nepokretnosti, počev od stanova, kuća, lokala, seoskih domaćinstva, pa do placeva i videndica.

 

 

Pored posredovanja u prometu nepokretnosti, agencija “Necaprom” ima i svoju menjačnicu, šalter PTT, kao i uslužne delatnosti kopiranja, slanje faksa i štampanje sa USB fleša i diska.

 

 


ZA KOMPLETNU PONUDU NEKRETNINA OVDE

 

 

Kao pouzdan partner agencija “Necaprom” pruža kompletnu uslugu i pomoć u svakom delu kupoprodaje nepokretnosti, od prezentacije nekretnine do primopredaje i uknjižbe vlasništva, uz istraživanje i analizu tržišta, procene, pravne savete kao i sve potrebne informacije o kupoprodaji nepokretnosti putem bankarskih kredita.

 

Prodaja i kupovina nekretnina dug je i važan proces, u kojem postoje brojne pravne nepoznanice. Zato ste sa nama ste bezbedni.

 

Naš stručni pravni tim biće tu za vas da vam odgovori na sva pitanja, nedoumice i razreši sve dileme oko procesa kupovine i prodaje nekretnina.

 

Usluga i ljubaznost naših radnika je na najvišem nivou, i zbog takvih svari agencija ima svoju dugu tradiciju. Agenti naše agencije su iskusni u svom poslu i svaki posao dovode do krajnje realizacije.

 

Sokobanja je jedna od najpopularnijih destinacija u Srbiji, kada je banjski turizam u pitanju. Broj turista svake godine raste a samim tim i potražnja ne samo za smeštajnim kapicitetima već i za kupovinu nekretnina.

 


Ko smo mi?

 

Agencija “Necaprom” posluje na domaćem tržištu nekretnina sa fokusom na trgovinu nekretninama u opštini Sokobanja.

 

Od prvog dana naš fokus je na pružanju široke ponude nekretnina po tržišno relevantnim cenama, kao i na visokoj profesionalnosti agenata nekretnina.

 

Kao moderna agencija za nekretnine trudimo se da se kompletan postupak zastupanja odvija u skladu sa tehnološkim i marketinškim trendovima.

 

Trudimo se da budemo pouzdan partner svakoj porodici, pojedincu ili kompaniji koja kupuje ili prodaje nekretninu.

 

Zato insistiramo na opuštenoj komunikaciji i razumevanju specifičnih potreba klijenata, kao i poštovanju privatnosti.

 

 


Zašto izabrati agenciju “Necaprom”?

 

 • Trudimo se da sve usluge obavljamo u optimalnom roku.

 

 • Naši klijenti mogu računati na iskren odnos, bez obzira na ishod transakcija.

 

 • Posebnu pažnju poklanjamo pravnoj sigurnosti transakcija.

 

 • Uvek možete dobiti saveei u vezi sa investiranjem na određenim lokacijama.

 

 • Pružamo podršku za dobijanje stambenog kredita.

 

 • Proveravamo pouzdanost investitora prilikom kupovine stanova u novogradnji.

 

 • Omogućavamo proces kupovine i prodaje nekretnina sa zadovoljstvom.

 


Šta možete da očekujete kao naš klijent?

 

Naši klijenti mogu da očekuju najpre korektan odnos tokom procesa kupoprodaje ili izdavanja nekretnina. Naš fokus je na zadovoljavanju specifičnih potreba klijenata pri izboru adekvatne nekretnine.

 

 

Svi naši klijenti imaju na raspolaganju BESPLATNO PRAVNO SAVETOVANJE sa agencijskim advokatima. Blagovremeno pravno savetovanje omogućava visok nivo sigurnosti transakcija.

 

Posebnu pažnju klijenata privlači BESPLATNA PROCENA NEKRETNINA. Radi se o usmenoj proceni vrednosti nekretnina prema specifičnim faktorima, u odnosu na trenutne tržišne tredove, koju obavljaju naši najiskusniji agenti.

 

Besplatna procena vrednosti koju radimo nije obavezujuća za klijente, već treba da bude orijentir u individualnom određivanju cene nekretnine.

 

Kao ozbiljna agencija za nekretnine, smatramo da realna vrednost nekretnina uvek ima prednost na tržištu.

 Ponosni smo na...

 

 

Preporuke zadovoljnih klijenata su pouzdan znak da smo na pravom putu i veoma nam je drago kada dobijemo pozitivne povratne informacije.

 

 

   

 

Mnogi novi klijenti dođu kod nas upravo preko preporuka prijatelja i poznanika koji su prethodno imali dobro iskustvo u transakciji nekretninama uz posredovanje Agencije “Necaprom.

 Naši agenti nekretnina su ljubazni, prijatni i imaju razumevanja za privatnu stranu svake transakcije nekretninama.

 

Možete računati da će se kompletna komunikacija sa agentom nekretnina odvijati u prijatnom tonu, a svi sastanci u prijatnim prostorijama agencije.

 

Takođe, možete očekivati svesrdnu podršku prilikom prikupljanja dokumentacije za apliciranje za stambeni kredit.

 

Ukoliko želite da kupite, prodate, izdate ili iznajmite nekretninu na području opštine Sokobanja javite se na telefon: +381 69 545 35 77

 

6  koraka do prodaje nekretnine

 


Pozovite agenta za nekretnine

 

Ukoliko imate nekretninu koju želite da prodate, na pravom ste mestu. Potrebno je samo da pozovete našu agenciju i dobijete agenta koji je zadužen za vašu lokaciju. Sa agentom ćete se dogovoriti o detaljima posete i svim pojedinostima koje su bitne prilikom prodaje nekretnine.

 

Prodaja stana putem agencije “Necaprom je pravno sigurno i po tržišno relevantnim cenama.

 


Pripremite dokumeta o vlasništvu nekretnine

 

Prodaja nekretnina je složen proces i od najveće važnosti je da imate validna dokumenta o vlasništvu nekretnine. To je jedan od sledećih dokumenata:

 

 • Kupoprodajni ugovor

 

 • Ugovor o poklonu

 

 • Rešenje o nasleđivanju

 

 • Vlasnički list (izvod iz Lista nepokretnosti)

 

 • Rešenje iz Katastra nepokretnosti

 

 

Svaki dokument mora da sadrži: ime i prezime vlasnika, tačnu adresu nekretnine, katastarsku parcelu, katastarsku opštinu i pečat overe. Potrebno je imati dokaz o izmirenju poreza na prenos apsolutnih prava.

 

Ukoliko nekretnina koju prodajete nije uknjižena potrebno je da imate sačuvana sva dokumenta (overena) od prvog vlasnika do danas. Prodaja stana koji nije uknjižen se odvija na isti način kao i kod uknjiženih nekretnina.

 


Fotografisanje nekretnine

 

Fotografisanje nekretnine obavlja naš agent koji će doći na adresu nekretnine u vreme koje vam odgovara. Potrebno je da prethodno pripremite nekretninu za fotografisanje. To znači da treba da se ukloni sav nepotreban sadržaj u stanu / kući i okućnici, lokalu ili placu.

 


Prezentovanje vaše nekretnine

 

 

Naši agenti će se pobrinuti za prezentovanje potencijalnim kupcima na najbolji mogući način.

Predstavljanje vaše nekretnine se vrši najpre na agencijskom sajtu, zatim na specijalizovanim portalima za trgovinu nekretninama.

 

Ukoliko naš agent već ima u svojoj bazi potencijalne kupce, kontaktiraće ih odmah i predstaviti im vašu ponudu.

 


Kontakt sa zainteresovanim klijentima

 

Kada se određeni klijenti zainteresuju za vašu nekretninu, agenti će sa njima obaviti detaljan razgovor. Tek kada pokažu ozbiljno interesovanje biće im pokazana vaša nekretnina.

 

Agenti će se potruditi da vas pozovu samo kada zaista imaju potencijalne kupce vaše nekretnine.

 

Pozvaće vas i da vam daju povratne informacije o interesovanju potencijalnih kupaca ili konstruktivne predloge za unapređivanje procesa prodaje nekretnine.

 

Prodaja nekretnina putem agencije “Necaprom podrazumeva poštovanje privatnosti prodavaca i zaštitu od uznemiravanja od strane potencijalnih kupaca.

 


Prodaja nekretnine uz posredovanje agenta

 

Kada se postigne dogovor oko uslova prodaje uz posredovanje agenta, pristupa se potpisivanju Predugovora o kupoprodaji, davanju kapare, potpisivanju Ugovora o kupoprodaji i isplati.

 

 

Naši agenti mogu prisustvovati prilikom davanja kapare i isplate nekretnine, kao i prilikom overe Predugovora i Ugovora kod notara.

 

Svim našim klijentima je na raspolaganju i Besplatno pravno savetovanje sa agencijskim advokatima koji su specijalizovani za poslove sa nepokretnostima.

 

Imamo dobru saradnju sa vodećim bankama u Srbiji, što omogućava finansijsku sigurnost transakcija naših klijenata.

 


Realna tržišna cena nekretnina

 

Besplatna procena vrednosti vam je na raspolaganju ukoliko razmišljate o prodaji nekretnine. Obavljaju je naši najiskusniji agenti nekretnina uzimajući u obzir sledeće faktore:

 

 

 

  • Tačna lokacija nekretnine

 

  • Godina izgradnje

 

  • Informacije o tačnoj kvadraturi

 

  • Struktura nekretnine (raspored prostorija)

 

  • Orijentacija nekretnine i spratnost

 

  • Vrsta gradnje i trenutno stanje nekretnine

 

  • Pravni status (uknjiženost)

 

  • Eventualno opterećenje hipotekom

 

  • Vlasnička struktura (broj vlasnika)

 

  • Dostupnost infrastrukture na lokaciji

 

  • Opremljenost nekretnine

 

  • Građevinski i/ili tehnički radovi koji su potrebni radi stavljanja objekta u funkciju

 

  • Tip grejanja

 

  • Dostupnost parkinga

 

 

  • Postojanje lifta

 

 

Besplatna procena vrednosti nekretnine je procena u okviru trenutnih kretanja cena nekretnina u odnosu na pomenute faktore.

 

Procena vrednosti je usmena, nije u pitanju zvaničan dokument i nije obavezujuća.

 

 

Vlasnik
Nemanja
Ulica
Svetog Save 19
Grad
Sokobanja 18230
Država
Srbija
Telefon
018 884-111; +381 69 54 53 577 Nemanja
018 833-072 +381 63 83181 44 Zoran
Email
necaprom@ptt.rs