Restoran Dafni plus, Leptokarija, Grčka

Ulica:
Leptokarija
Grad:
Leptokarija
Telefon:
+30 23520 31 327
+30 6988 21 33 00
+30 6977 327 931
Email:
dafniplus@gmail.com 

Restoran  Dafn plus se nalazi u sklopu hotela Dafni plus na oko 100m od centralne plaže u Leptokariji. Ukoliko ste smešteni bilo gde u Leptokariji, a hoćete da uživate u pravoj grčkoj hrani, možete se pretplatiti po najpovoljnijim cenama na doručak, ručak i večeru.

 

U svojoj ponudi restoran nudi kako grčka tako i srpska jela. Uvek se možete pretplatiti  po veoma povoljnoj ceni:

 

  • Doručak 4e
  • Ručak 6e
  • Večera 6e

 

Restoran  Dafn plus predstavlja mesto pravog uživanja i dobrog ukusa.  Svežu i zdravu hranu po recepturi starih majstora mediterana sprema vrhunski tim kuvara.

 

 

Leptokaria je letovalište smešteno na 90 km jugozapadno od Soluna i na najlepšem delu obale u podnožju planine Olimp.

 

Mesto je uz novi autoput za grčku prestonicu Atinu, samo 30 km južno od Paralije, i pruža turistima svih generacija idealne uslove za ugodan letnji odmor.

 

 

 

Leptokarija je mesto sa prelepom plažom, prelepo more i ljubazne i uvek dobro raspoložene ljude. Leptokaria je mirno letovalište, i zato oni koji traže dinamičan odmor sa ludim noćnim provodom i zabavama u diskotekama u ovom mestu toga nema.

 

Ovo mesto je idealno kako za roditelje sa malom decom, za letovanje cele porodice, svakako je pogodno i za letovanje mladih.

 

 

Leptokarija turiste koje dodju tu na letovanje često iznenadi svojom jednostavnošću i čistim morem. Često se čuje kako je more u Leptokariji prljavo. To je potpuno netačno i neistinito. Desi se ponekad da se more zamuti u popodnevnim satima od morske trave i peska koje pokrenu talasi.

 

 

Leptokarija je mesto sa svakodnevnim deševanjima a takodje postoji mnoštvo ponuda za veliki broj različitih aktivnosti. Svakako, ovo je veoma mirno mesto, gde nema suvišne buke i vreve, i sa izuzetno mirnim i gostoljubivim ljudima.

 

Plaža u Leptokariji je izuzetno dugačka, peskovito-šljunkovita, sa mnoštvom kafića gde ćete za naručenih par pića u toku dana dobiti ležaljku i suncobran.

 

Cene pića ovde su pristupačne, i uglavnom su 2,5-3 eura. Voda u moru je čista i ugodna za kupanje, a raznih zabavnih sadržaja na vodi ima za sve generacije.

 

Tu su takodje i tuševi na plaži, kao i kabine za presvlačenje, a osim toga na raspolaganju vam je i ekološki wc.

 

 

 

More je providno, kristalno čisto, a na plaži se nalaze čak i spasioci, što ni u kom slučaju ne bi trebalo smetnuti sa uma.

 

Zbog toga što je Leptokarija mirno letovalište, smatra se najpogodnijim za porodični odmor.

 

Tu se nalazi obilje zabavnih sadržaja za decu, kao igraonice i zabavni parkovi, a u ponudi je i veliki broj izleta do okolnih kulturno-istorijskih lokaliteta.

 

U neposrednoj blizini, nalazi se antički grad Muza i pećina gde se po mitologiji rodio Orfej, čuveni trački pesnik i svirač iz grčke mitologije.

 

 

Leptokarija poseduje veliki broj prodavnica, kafea, poslastičarnica, te ogroman park sa dečijim zanimacijama. Osim toga tu se nalazi i sve drugo što je potrebno jednom gradu: apoteka, nekoliko lekarskih ordinacija, pošta, policija itd.

 

Dobra putna mreža čini lokaciju na kojoj se nalazi Leptokarija, jako dobro povezanom sa drugim delovima oblasti.

 

U večernjim satima kroz mesto kruže dva vozića za razgledanje. Veliki je broj ponuda za izlete na Olimp, Skiatos, Solun i slično.

 

Cene ovih izleta su prilično prihvatljive, samo se treba na vreme prijaviti. Cene hrane su prihvatljive, a hrana je fina i ukusna.

 

 

Prodavnice su solidno snabdevene za sve ono što vam je potrebno u toku letovanja, takodje je dobro snabdevena i pijaca koja se održava utorkom,. Ponudjeno voće i povrće je kvalitetno, izbor je širok, sve je sveže, a cene su prihvatljive.

 

Vlasnik
Karalis Giorgos i Dimitris
Ulica
Leptokarija
Grad
Leptokarija
Država
Grčka
Telefon
+30 23520 31 327
+30 6988 21 33 00
+30 6977 327 931
Email
dafniplus@gmail.com