Zemlja čarolija – igraonica i rođendaonica, Vrbas

Ulica:
Ive Lole Ribara 10
Grad:
21460, Vrbas
Telefon:
+381 64 599 67 34
Email:
gorcincarolija@gmail.com

 

 

 

IGRAONICA-ROАENDAONICA „Zemlja Čarolija“ je kompleks koji obuhvata Igraonicu-Rođendaonicu i Školu Stranih Jezika (za decu i odrasle) – KURSEVI ENGLESKOG, NEMAČKOG I MAĐARSKOG JEZIKA.

 

 

Deci je svakodnevno na usluzi veliki lavirint, kinetički X-BOX, zid za penjanje, bazen za bebe, disko kugla, karaoke i mnoštvo drugih igračaka, dok je za roditelje obezbeđen kafić (popularne cene pića, kafa, čajeva, WiFi internet…)

 

ORGANIZACIJA DEČIJIH ROАENDANA – 2h, 2,5h i 3h. Ponuda obuhvata-prostor kafića (sa letnjom baštom) i igraonice od ukupno 180 m2, animatorke (dipl.vaspitače), celokupna usluga u kafiću kao i pribor za hranu i piće (tanjirići, ovali za slano posluženje, čaše, salvete, kasičice…).

 

 

 

 

Kapacitet-do 50 dece, do 30 odraslih, letnja bašta još 20 mesta za odrasle. Takodje igraonica nudi i veliki izbor pića, kafa, a za decu dečijih sokića, slanih grickalica Soko Štark,…

 

 

Za Vas smo obezbedili i naše brendirane pozivnice, pinjate i torte po izbor…

 

 

 

 

Vaspitačice će se potruditi da kroz igru i zabavu vašim mališanima ulepšaju divan dan, i obezbede nezaboravno druženje kroz razne igrice, aktivnosti, muziku, facepainting…

 

Od nas dobijate poklon-CD sa slikama i snimkom rođendana.

 

 

 

 

 

 

RADIONICE ZA DECU:

 

 

Psihološke i razvojne radionice-namenjene su deci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. Radionice obuhvataju raznolike aktivnosti koje su usmerene na:

 

·         učenje prepoznavanja i kontrole osećanja

 

·         učenje saradnje i rešavanja konflikata

 

·         podsticanje samopouzdanja

 

·         različite nacine likovnog izražavanja

 

·         vežbe grafomotorike

 

·         vežba pažnje i koncentracije

 

 

Radionice vodi Bojana Jocović Delić, diplomirani psiholog.

 

 

 

 

Čarobnjaci-Kreativne radionice

 

 

Cilj radionice je podsticanje kreativnosti, imaginacije, stvaralaštva kod dece (likovnog, govornog, dramskog). Organizuju se kombinovane aktivnosti (likovne, dramske, otkrivačke, govorne…) u kojima će deca razvijati sitnu i krupnu motoriku, sposobnosti, veštine…

 

Kroz grupni rad podsticaće se kod dece socijalizacija i oslobađanje na prirodan način stvaralačkog rada, mišljenje i mašte… Radionica je namenjena deci predškolskog uzrasta.

 

 

 

 

Vlasnik
Gorčin Jocović
Ulica
Ive Lole Ribara 10
Grad
21460, Vrbas
Država
Srbija
Telefon
+381 64 599 67 34
Email
gorcincarolija@gmail.com