Trgovinska radnja „˜“™Necov kutak“, Užice

Ulica:
Dimitrija Tucovića 5,Užice i Tržni centar pijaca Zlatibor (tezga br. 54), 31 215 Zlatibor
Grad:
Užice
Telefon:
+381 64 45 66 401
Email:
necovkutak.uzice@gmail.com

Trgovinska radnja ‘’Necov kutak’’ se nalazi na Dovarju u Užicu, ulica Dimitrija Tucovića br. 5. Pored prodavnice bele tehnike ‘’Tehna’’. Udaljeni smo 300 metara od najpoznatijeg užičkog tržnog centra ‘’Pariz’’ ka naselju Krčagovo.

Trgovinska radnja “Necov kutak“ od skora se nalazi i na Zlatiboru, Tržni centar pijaca Zlatibor (tezga br. 54).

Trgovinska radnja ‘’Necov kutak’’ je novoosnovana preduzetnicka radnja (sa ovim imenom). Prethodno, na ovom mestu, su bile preduzetničke radnje ‘’Astarea’’ i ‘’Astarea plus’’ sa različitim vlasnicima. Lokal u kom se sada obavlja trgovina odecom, postoji od 1992. godine.

Imamo sopstvenu proizvodnju i prodaju vunenih i heklanih stvari . To je porodična firma sa dugogodišnjim iskustvom. Naše proizvode možete naći u trgovonskoj radnji „Necov kutak“ ali i na Zlatiborskoj pijaci tezga br. 54.

Obuhvata izradu svih vrsta pletenih i kukičanih pulovera, prsluka, džempera, čarapa, sokni i drugih odevnih predmeta od vune.

Vršimo izradu  po meri od prvoklasne vune, za muškarce, žene i decu. Osim toga bavimo se uslužnim štrikanjem za naše najpoznatije butike.

Sve modele radimo u nekoliko boja i veličina. Kupljene proizvode šaljemo poštom ili dostavljamo lično. Svi proizvodi su ručno rađeni i unikatni su.Takođe pravimo i zavese po narudžbini.

Vlasnik
Nenad Radibratović
Ulica
Dimitrija Tucovića 5,Užice i Tržni centar pijaca Zlatibor (tezga br. 54), 31 215 Zlatibor
Grad
Užice
Država
Srbija
Telefon
+381 64 45 66 401
Email
necovkutak.uzice@gmail.com
Šifra delatnosti
4771