Team Kotor – Tour Guide Association

Ulica:
Stari Grad 360
Grad:
Kotor
Telefon:
+382 68 250 377
Email:
office@teamkotor.com

Mi smo turistička agencija koja se nalazi u Starom Gradu u Kotoru, i pružamo usluge ekskurzija u Crnoj Gori i obali Kotora. Više od 7 godina naš tim koji se sastoji od veoma informativnih i iskusnih lokalnih vodiča stoji na raspolaganju sa svojom profesionalnošću i uslužnošću. Naša filozofija, iskustvo i rezultati su nam omogućili stalnu i pouzdanu kancelariju u veličanstvenom Starom Gradu Kotora.

Naša agencija pruža usluge na engleskom, španskom, italijanskom, francuskom jeziku. Svi vodiči imaju oficijalnu licencu izdatu od Ministarstva turizma Crne Gore.

Ako tražite vodiče za ekskurzije u Kotoru i Crnoj Gori na pravom ste mestu!

Imajući na umu ograničeni vremenski period koji posetioci sa kruzera imaju, pažljivo smo smislili naše obilaske Boke Kotorske i Crne Gore sa ciljem da se vreme iskoristi pametno.

Sa druge strane, ako vreme nije ograničeno, naše avanture, kulturni obilasci i programi posećivanja znamenitosti će načiniti Crnu Goru nezaboravnim mestom.

Vi niste samo posetilac za nas – Vi ste deo naše porodice koja raste iz dana u dan. Vi ste deo našeg tima. Mi smo tu da odgovorimo na Vaše potrebe. Ne ustručavajte se da nas pitate bilo šta, tako da možemo pomoći da dobijete svoje savršeno sećanje na Crnu Goru.

Pogledajte neke od naših privatnih tura u Kotoru i Crnoj Gori…

Šetnja Kotorom

Ova tura pruža obilazak svih znamenitosti i osećaj jedinstvene atmosfere grada. Vaš vodič će Vam pružiti kompletan uvid u najreprezentativnije spomenike – Katedrala Svetog Tripuna, Crkva Svetog Luke, Pomorski muzej, stare palate i mnogo, mnogo više…

Ekskurzija obalom Kotora

Otkrite veličanstvene obalske crkve, sela i vidike Crne Gore tokom ove ture Kotorom i Perastom! Tura započinje sa obilaskom srednjevekovnog Starog Grada u Kotoru, ispunjenog rimskim, vizantijskim i gotskim građevinama, kao i Katedrale Svetog Tripuna, Crkve Svetog Luke, Pomorskog muzeja, starih palata, osmatračnice… Nakon toga se obilazi Perast, mirno barokno selo, jedinstveni biser u kruni Boke Kotorske. Nekada dom veličanstvene mletačke flote od 1000 brodova, danas ponosni čuvar sećanja na te slavne dane. Poseta ne može biti kompletna ako se ne stane kod Dame of Škrpljela, malog ostrva sa prelepom Crkvom iz 17. veka. Locirana tačno ispred Perasta, mali muzej ovde sadrži asortiman kamenih spomenika, freski i relikvija.

Istorijska ekskurzija Crnom Gorom

Tura započinje vožnjom ka srednjevekovnom gradu Budvi, sa zaustavljanjem radi pogleda nad njenom rivijerom i dalje nastavljajući prema starom glavnom gradu Cetinju. Ovde se upoznaje srce istorije Crne Gore kroz obilaske Nacionalnih muzeja. Kasnije se posećuje slikovito selo Njeguši, poznato po pršuti i siru. Nakon toga sledi vožnja ka Kotoru i uživanje u moćnim kontrastima crnogorske prirode. I na kraju, obilazak Starog Grada Kotora i njegovih skrivenih bogatstava.

Ulica
Stari Grad 360
Grad
Kotor
Država
Montenegro
Telefon
+382 68 250 377
Email
office@teamkotor.com