Smeštaj „Miljan“, Lukovska banja, Kuršumlija

Ulica:
Smeštaj "Miljan", Lukovska banja
Grad:
Lukovska banja, Kuršumlija
Telefon:
00 381 27 385 686
00 381 64 85 67 787
00 381 63 744 07 39
00 381 27 385 686
Email:
smestajmiljan@gmail.com

Smeštaj “Miljan”, nalazi se između hotela “Kopaonik” i hotela “Jelak” u Lukovskoj Banji. Poseduje 12 soba sa kupatilom, 6 soba na prvom i 6 na druom spratu. Gosti mogu koristiti 2 zajedničke kuhinje. Smeštaj je opremljen sa kablovskom televizijom, Internetom, parnim grejanjem i frižiderom. Obezbeđen je parking prostor.

Smeštaj “Miljan”, uživa u zelenilu sopstvenog dvorišta, koje je pre svega pogodno za mališane. U njemu se nalaze i baštenske garniture gde možete uživati u fantastičnoj klimi ove banje, a tu je i mesto za roštilj, pa se možete upustiti i u prave gurmanluke. Svim našim gostima na raspolaganju su i dve spratne zajedničke kuhinje sa svim aparatima i posuđem, pa ovde možete pripremiti omiljenu kafu, čaj ili lagan obrok. Takođe, oni koji kod nas dolaze sopstvenim prevozom mogu računati na obezbeđeno parking mesto.

Soba za 2 osobe

Parovi ili prijatelji, kod nas imaju izbor od 10 dvokrevetnih soba raspoređenih na dva sprata, koje su opremljene francuskim ili sa dva pojedinačna kreveta. Sve ove sobe su funkcionalne i imaju parno grejanje, pa su udobne i pogodne za boravak i odmor u bilo koje doba godine.

U njima se nalaze i garderobni ormani, natkasne, mali frižideri, a neke sobe imaju i mali prostor sa stolom i stolicama, a kako je u svim sobama obezbeđena internet konekcija, ni vaše eventualne poslovne obaveze neće trpeti. Svaka soba ima svoje kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a na raspolaganju su vam i zajedničke, potpuno opremljene kuhinje, pa možete sebi pripremati omiljene tople napitke ili lagane obroke. Slobodno vreme možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima ili u našem zelenom dvorištu, družiti se sa drugim gostima ili raspaliti roštilj.

Soba za 3 osobe

Ove dve trokrevetne sobe namenjene su malim porodicama, roditeljima sa decom ili nerazdvojnim tročlanim društvima. Svetle su i dovoljno prostrane, a imaju francuski ležaj i jedan odvojen krevet sa natkasnama, garderobnim ormanom i komodama, pa ćete u njima moći da se sasvim raskomotite i raspremite.

Sobe su veoma funkcionalne, jednostavno nameštene i imaju parno grejanje pa su pogodne za odmor i boravak u bilo koje doba godine. Radi vašeg što većeg komfora u sobama postoji i mali frižider, pa možete imati pri ruci uvek neko hladno piće, a za omiljenu jutarnju kafu, sendvič ili lagan obrok, možete se poslužiti zajedničkom kuhinjom na spratu.

Takođe, zbog savremenog načina života, brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u svim sobama obezbeđena je internet veza. Obe sobe imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a svoje slobodno vreme možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima, ili družeći se sa ostalim gostima u našem dvorištu, raspaliti roštilj i naprosto uživati u neverovatnoj klimi Lukovske Banje.

Vlasnik
Milljan Gavrilović
Ulica
Smeštaj "Miljan", Lukovska banja
Grad
Lukovska banja, Kuršumlija
Država
Srbija
Telefon
00 381 27 385 686
00 381 64 85 67 787
00 381 63 744 07 39
00 381 27 385 686
Email
smestajmiljan@gmail.com