Restoran Kangaro, Budva

Ulica:
Jadranski put bb
Grad:
Budva
Telefon:
+382 33 458 653
+382 33 460 233
Email:
reservations@kangaroo.co.me
hotel-kangaroo@hotmail.com

 

 

Ako se kao merilo uzme odnos cene i kvaliteta, restoran Kangaroo je definitivno jedan od najboljih restorana u Budvi. Usluga je veoma dobra, a o lokaciji ne moramo ni da pričamo – restoran se nalazi na 200m od obale.

 

Restoran Kangaroo predstavlja mesto pravog uživanja i dobrog ukusa. Svežu i zdravu hranu po recepturi starih majstora mediterana sprema vrhunski tim kuvara.

 

 

Doručak-švedski sto, hladna predjela, čorbe, gotova jela, pileći specijaliteti, jela sa roštilja, jela po porudžbi, variva, salate, likeri, brandy, whisky, votka, konjak, domaća pića, piva, topli napitci, vina, osvježavajući napitci i izvrsna crnogorska vina.

 

Restoranu Kangaroo cilj je da gostima pruži izuzetan ugođaj u elegantnom prostoru sa raznovrsnom ponudom po pristupačnim cenama i da uz pomoć raznih saradnika širi gastronomsku, pansionsku, turističku i kulturnu ponudu.

 

 

Svim našim gostima rado ćemo izaći u susret i pripremiti meni po želji, a u ponudi uvek imamo dijetalna i vegetarijanska jela. Naša kuhinja raspolaže najsavremenijom opremom, što našim kuvarima pruža izuzetne mogućnosti za kulinarske kreacije, a gostima priliku za vrhunski gastronomski užitak.

 

Spoj tradicije i ljubaznog osoblja restoranu daju dušu i visoki kvalitet. U ponudi restorana su specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje od posebno biranih svežih namirnica. Uz kvalitetan izbor vina odlično pripremljene obroke, u restoranu Kangaroo možete provesti prijatne i opuštajuće trenutke.

 

Preporučujemo: Restoran Kangaroo je odlično mesto za sve koji žele da probaju odličnu hranu u neposrednoj blizini mora, po veoma povoljnim cenama. Uživajte na terasama i iskoristite pogodnosti menija na 12 jezika, uključujući i ruski, nemački, švedski, mađarski i druge.

 

Ako se nađete u Budvi definitivo posetite ovo mesto jer se nećete pokajati!

 

 

Ulica
Jadranski put bb
Grad
Budva
Država
Crna Gora
Telefon
+382 33 458 653
+382 33 460 233
Email
reservations@kangaroo.co.me
hotel-kangaroo@hotmail.com