Proizvodnja i prodaja kožnih jakni – AKIS Leather-furs, Leptokarija, Grčka

Ulica:
I. Metaxa str. 31
Grad:
Leptokarija
Telefon:
+30 6973 565 408
Email:
akisder@hotmail.com


Proizvodnja i prodaja kožnih jakni – AKIS Leather-furs, Leptokarija, Grčka


AKIS Leather-furs je porodična firma  za proizvodnju muških i ženskih kožnih jakni, mantila idr. kožne odeće, torbi, kaiševa, novčanika i drugih predmeta od kože. Nalazi se u samom centru Leptokarije na glavnom šetalištu u ul. I. Metaxa br. 31.

 

Svi naši modeli imaju moderan i originalan dizajn i mogu se raditi po vašim merama! Prolećne i jesenje jakne su izrađene od vodootpornih materijala, sa jedinstvenim detaljima, uz upotrebu naprednih tehnologija.

 

 

 

 

RADIONICA PORED PROIZVODNJE NOVIH ODEVNIH PREDMETA VRŠI POPRAVKE I PREPRAVKE ODEVNIH PREDMETA KAO I ŠIVENJE PO MERI I ŽELJI KUPCA.

 

 

 

Naše jakne su proizvedene od najkvalitetnije jagnjeće kože. Sa znanjem prenošenim s kolena na koleno, prisutni smo na tržištu već nekoliko generacija.

 

 

AKIS Leather-furs kožne jakne se odlikuju kvalitetom izrade o čemu svedoče brojni zadovoljni klijenti i poslovni partneri.

 

 

Trudimo se da svojim idejama, pristupom i radom iz godine u godinu rastemo, budemo inovativni i drugačiji. Na taj način uspeli smo da stvorimo poznatu robnu marku od ugleda i poverenja.

 

 

 

Vođen strašću za perfekcijom u izradi i pronalazeći senzualnost u naizgled grubim i oštrim linijama, AKIS Leather-furs je postao vodeći brend posvećen modnim kolekcijama jakni zasnovanih na inovacijama i kvalitetnim materijalima.

 

 

Pored kožnih jakni, pod brendom AKIS Leather-furs, kolekcija je proširena na zimske, prolećne i jesenje jakne izrađene od tehnološki naprednih materijala. Deo zimske kolekcije je punjen perjem i paperjem.

 

 

 

Umetnička zanatska izrada je srce i duša svakog dizajna. AKIS Leather-furs jakne predstavljaju sinonim za udobnu i modernu odeću vrhunske izrade. Ovi brendovi su u potpunosti posvećeni inovacijama, istraživanju novih stilova i stalnoj potrazi za originalnim dizajnom, krojevima i materijalima.

 

 

Svaki komad AKIS Leather-furs jakni je znalački osmišljen i napravljen sa jednim ciljem – da postane vaš omiljeni deo garderobe. Omiljena jakna koju “zgrabite” sa naslona stolice svaki put kada negde krenete.

 

 

 

AKIS Leather-furs modne kolekcije su kreirane sa vanvremenskim detaljima i dizajnom koji će trajati puno duže od sezone u kojoj je osmišljen. One su originalni i kvalitetni komadi garderobe koji se ne oslanjaju na prolazne trendove.

 

 

AKIS Leather-furs jakne pridaju pažnju svakom detalju, od materijala i izbora boja, do šivenja i završne obrade, kako bi se obezbedio najviši kvalitet i maksimalna udobnost i izdržljivost.

 

 

AKIS Leather-furs modna linija je jedinstvena kombinacija luksuznih materijala, inovativnog inženjeringa i ekskluzivnih detalja, proizvedena u ograničenim serijama.

 

 

 

 

Vlasnik
Athanasiadis Iraklis
Ulica
I. Metaxa str. 31
Grad
Leptokarija
Država
Grčka
Telefon
+30 6973 565 408
Email
akisder@hotmail.com