Poslastičarnica “Grand“, Odžaci

Ulica:
Somborska bb
Grad:
Odžaci
Telefon:
063 88 22 987
Email:
NULL

 

 

Najlepši sladoled ne samo u Odžacima već u celoj Vojvodini.

 

Veliki izbor svih vrsta sladoleda i prvoklasnih limunada. Ljubaznost, brzina i kvalitet usluge kao i prijatna atmosfera je ono po čemu se izdvajamo od drugih.

 

Dobrodošli u poslastičarnicu „Grand“, jednu od najstarijih, najpoznatijih i najboljih Odžačkih poslastičarnica, slatku oazu u samom centru grada pored Gimnazije i ekonomske škole ’’J.J.Zmaj’’.

 

Decenijama unazad, ovo je omiljeno mesto Odžačana svih uzrasta. Od svog osnivanja, poslastičarnica „Grand“ je izrasla u omiljeno mesto okupljanja Odžačana svih uzrasta. Istovremeno, poslastičarnica „Grand“ je svojim raznovrsnim asortimanom i ponudom svih vrsta sladoleda, a nadasve kvalitetom, daleko najbogatije snabdevena poslastičarnica u gradu.

 

 

Recepti stari oko 2000 godina koji su u međuvremenu usavršavani potiču iz starog Egipta. U stalnoj ponudi ove poslastičarnice nalazi se više od trideset vrsta sladoleda proverene recepture starih majstora iz Zapadne Makedonije.

 

Najkvalitetnije domaće i uvozne prirodne sirovine i najsavremenija digitalna oprema, garancija su da se naši sladoledi mogu prepoznati po bogatstvu i punoći ukusa, ali i po postojanoj i stabilnoj strukturi i formi i kao zdrava hrana.

 

Neprestana saradnja sa sanitarnom inspekcijom samo nas dodatno uverava da su naši sladoledi i sa aspekta higijene potpuno sigurni za potrošače.

 

Poslastičarnica „Grand“ predstavlja raj za sve ljubitelje dobrog ukusa i tradicije. Osetite i Vi prijatnost njene unutrašnjosti, doživite deo njenog slatkog programa i podelite zadovoljstvo i dobro raspoloženje sa prijateljima, svojim najdražim, pa i sa nama.

 

 

Radimo svakog dana od 7 do 24 časova.

 

 

Vlasnik
M. Miniri
Ulica
Somborska bb
Grad
Odžaci
Telefon
063 88 22 987