Newton Leathertrends, Efkarpia, Thessaloniki

Ulica:
40, 25 Martiou str, Efkarpia
Grad:
Thessaloniki
Telefon:
2310 501 608
6947 151 160
Email:
newtonxan@yahoo.gr


Proizvodnju muških i ženskih kožnih jakni, mantila i dr. kožne odeće, torbi, kaiševa, novčanika i drugih predmeta od kože


Newton Leathertrends je porodična firma  za proizvodnju muških i ženskih kožnih jakni, mantila i dr. kožne odeće, torbi, kaiševa, novčanika i drugih predmeta od kože. Nalazi se u samom centru Pefkohorija na glavnom šetalištu.

 

 

 

Svi naši modeli imaju moderan i originalan dizajn i mogu se raditi po vašim merama! Prolećne i jesenje jakne su izrađene od vodootpornih materijala, sa jedinstvenim detaljima, uz upotrebu naprednih tehnologija.

 

 

 

Naše jakne su proizvedene od najkvalitetnije jagnjeće kože. Sa znanjem prenošenim s kolena na koleno, prisutni smo na tržištu već nekoliko generacija.

 

 

Newton Leathertrends  kožne jakne se odlikuju kvalitetom izrade o čemu svedoče brojni zadovoljni klijenti i poslovni partneri.

 

 

Trudimo se da svojim idejama, pristupom i radom iz godine u godinu rastemo, budemo inovativni i drugačiji. Na taj način uspeli smo da stvorimo poznatu robnu marku od ugleda i poverenja.

 

 

 

Vođen strašću za perfekcijom u izradi i pronalazeći senzualnost u naizgled grubim i oštrim linijama, Newton Leathertrends  je postao vodeći brend posvećen modnim kolekcijama jakni zasnovanih na inovacijama i kvalitetnim materijalima.

 

 

Pored kožnih jakni, pod brendom Newton Leathertrends , kolekcija je proširena na zimske, prolećne i jesenje jakne izrađene od tehnološki naprednih materijala. Deo zimske kolekcije je punjen perjem i paperjem.

 

Umetnička zanatska izrada je srce i duša svakog dizajna. Newton Leathertrends  jakne predstavljaju sinonim za udobnu i modernu odeću vrhunske izrade. Ovi brendovi su u potpunosti posvećeni inovacijama, istraživanju novih stilova i stalnoj potrazi za originalnim dizajnom, krojevima i materijalima.

 

 

Svaki komad Newton Leathertrends  jakni je znalački osmišljen i napravljen sa jednim ciljem – da postane vaš omiljeni deo garderobe. Omiljena jakna koju “zgrabite” sa naslona stolice svaki put kada negde krenete.

 

 

Newton Leathertrends  modne kolekcije su kreirane sa vanvremenskim detaljima i dizajnom koji će trajati puno duže od sezone u kojoj je osmišljen. One su originalni i kvalitetni komadi garderobe koji se ne oslanjaju na prolazne trendove.

 

 

Newton Leathertrends  jakne pridaju pažnju svakom detalju, od materijala i izbora boja, do šivenja i završne obrade, kako bi se obezbedio najviši kvalitet i maksimalna udobnost i izdržljivost.

 

 

Newton Leathertrends  modna linija je jedinstvena kombinacija luksuznih materijala, inovativnog inženjeringa i ekskluzivnih detalja, proizvedena u ograničenim serijama.

 

Vlasnik
Xanthopoulos Vasilios
Ulica
40, 25 Martiou str, Efkarpia
Grad
Thessaloniki
Država
Grčka
Telefon
2310 501 608
6947 151 160
Email
newtonxan@yahoo.gr