Izrada nameštaja po meri Club 10, Ruski Krstur

Ulica:
Maršala Tita 84
Grad:
Ruski Krstur
Telefon:
+381 60 702 03 03
Email:
nadjtanja@open.telekom.rs


Izrada nameštaja po meri Club 10, Ruski Krstur


 

Nameštaj „CLUB 10“nalazi se u samom centru Ruskog Krstura, u ulici Maršala Tita 84. To je porodčna firma sa višegodišnjom tradicijom.

 

 

Pored standardnih zahteva u izradi nameštaja, nudimo mogućnost izrade „po meri“, odnosno  izradu u skladu sa posebnim zahtevima kupca – odabir dimenzija, forme, materijala, boje i dizajna.

 

Nameštaj izrađujemo od medijapana i univera-klase E1, masiva, furnira i kompozitnih ploča. Pored izrade nameštaja po meri, vršimo i presvlačenje svih vrsta proizvoda. Posedujemo i sopstvenu komoru za farbanje svih vrsta nameštaja.

 

 

U Našoj ponudi postoji široka lepeza dezena pločastih materijala, kao i tapaciranog nameštaja. Sa dugogodišnjim iskustvom, izrađujemo nameštaj po Vašem ukusu i meri. Takođe, završene proizvode dovozimo na Vašu kućnu adresu u najkraćem mogućem roku. Na našoj adresi se isto tako nalazi i izložbeni program naših proizvoda.

 

 

 

Nudimo vam mogućnost da sami kreirate svoj stambeni i poslovni prostor.

 

Funkcionalnost, korišćenje najkvalitetnijih materijala, raznovrsnost stilova i kombinovanje elemenata, izuzetan smisao za detalje, kreativnost, kvalitet i  brzina izrade, pristupačne cene, samo su neke od stavki kojima se rukovodimo prilikom proizvodnje nameštaja.

 

Ulaganjem u nove tehnologije i praćenjem svetskih trendova postignut je vrhunski nivo kvaliteta. Sa ponosom ističemo da cenom možemo parirati bilo kom proizvodu sa inostranog i domaćeg tržišta.

 

 

Ono što sa ponosom izdvajamo iz našeg proizvodnog asortimana su:

•    kuhinje,
•    dečije sobe,
•    spavaće i dnevne sobe,
•    kupatila,
•    garderoberi sa kliznim vratima,
•    plakari,
•    kancelarijski nameštaj i
•    drugo.

 

 

Ekskluzivnost, moderan dizajn, vrhunski kvalitet su samo neke od

karakteristika naših proizvoda koje možete naći u našoj ponudi.  Projektovanju i opremanju enterijera pristupamo sa najvećom pažnjom, vodeći računa o svakom komadu nameštaja, kako bi ga uklopili u celinu u kojoj ćete sa uživanjem provoditi vreme sa Vama dragim osobama.

Na vama je samo da poželite, a mi ćemo uraditi sve da postanete jedan od naših zadovoljnih klijenata.

 

Vlasnik
Mirko Nađ
Ulica
Maršala Tita 84
Grad
Ruski Krstur
Država
Srbija
Telefon
+381 60 702 03 03
Email
nadjtanja@open.telekom.rs
Delatnost
Izrada nameštaja po meri.