Berberski salon “Mimi“

Ulica:
Petra Drapšina 75
Grad:
21460, Vrbas
Telefon:
021/790-813
064/133-47-82
Email:
NULL

 

 

Berberski salon „Mimi“ je omiljeno mesto ne samo lokalnih sportista već i istaknutih sportista širom Srbije.

 

 

Ovim poslom počeo sam da se bavim od petnaeste godine, odmah posle završetka osnovne škole. Krenuo sam na zanat iz ljubavi, tamo sam proveo tri godine i imao sam punu podršku svojih roditelja. Samostalno sam počeo sa radom 1991.

 

 

Na ideju da lokal ukrasim zastavicama i grbovima svih sportskih klubova došao sam još kao učenik kod svog majstora kod koga sam izučio zanat a koji je takođe sakupljao zastavice i grbove.

 

 

U lokalu se nalazi preko 500 grbova i zastavica ne samo domaćih klubova, već i većine klubova iz bivše SFRJ ali i nekih evropskih klubova kao što su: Real Madrid, Milan, Samdorija, Seltik, Napoli, Čelzi, Aris, Bajern Leverkuzen, Borusija Menhengladbah, Borusija Dortmund, Študgart, Notingem Forest, Sidnej, Melburn i mnogi drugi.

 

 

Pored njih tu su i znamenja fudbalskih saveza kao što su: SFRJ, Rusija, SAD, Italija, Finska, Škotska, Gruzija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Irak itd.

 

 

Značajno mesto na zidu mog lokala dobila je velika zastava fudbalskog kluba Hajduk iz Splita sa potpisom Jurice Jerkovića.

 

 

Ipak dominantno mesto zauzimaju zastavice i grbovi PARTIZANA.

 

 

Pored zastavica i grbova fudbalskih klubova u lokalu se nalaze i znamenja rukometnih klubova, košarkaških, teniskih, stonoteniskih i drugih klubova iz cele bivše SFRJ.

 

 

Zbog nedostatka prostora u lokalu je izložen samo jedan deo zastavica i grbova, dok se drugi deo nalazi u porodičnoj kući.

 

 

Velika mi je želja da proširim svoju kolekciju i ako neko želi da pokloni ili na neki način pozajmi svoju zastavicu-grb na određeni period bilo kog kluba, biću mu veoma zahvalan.

 

 

Vlasnik
Mimi
Ulica
Petra Drapšina 75
Grad
21460, Vrbas
Država
Srbija
Telefon
021/790-813
064/133-47-82