Auto perionica i tepih servis „Boban“ 5 plus

Ulica:
Njegoševa 17
Grad:
21460, Vrbas
Telefon:
060 18 02 987
Email:
spetkovic@gmail.com

 

 

Auto perionica i tepih servis “Boban” 5 plus  je moderno opremljena perionica osposobljena da odgovori svim izazovima koji se postave pred njom.

 

·    Naše osnovne delatnosti su mašinsko istresanje i sušenje tepiha i pranje svih vrta vozila (pranje automobila, pikapa, kombi vozila, dostavnih vozila, taxi vozila, pranje motora, skutera …)

 

 

Pored osnovnog (lakog pranja vozila) radimo i ekstra pranje, dubinsko (hemijsko) pranje, odmašćivanje vozila, kao i poliranje svih vrsta  automobila i ostalih vozila.

 

Pored toga imamo specijalne ponude i pogodnosti za firme, taksi vozila i ostala lica koja imaju vozni park sa više vozila.

Naše usluge se baziraju na uslugama visokog kvaliteta a uz to i  pristupačne cene što je u današnje vreme takođe jako bitna stavka.


Pranje tepiha

 

NOVO U PONUDI U NAŠEM GRADU I ŠIRE je mašinsko istresanje i sušenje tepiha.

 

 •            Tepisi prvo prolaze kroz mašinu koja ih dubinski trese sa obe strane, to je „dust remover“ ili tresač prašine. Prašina i prljavština koja se zavukla u najdublje slojeve tepiha, ovom metodom se eliminiše. To je ustvari, i navažnija stvar prilikom pranja. Tepih se bez ovog procesa i ne može oprati kako treba.

 

 •           Pre početka pranja tepisi se totalno natapaju vodom, tretiraju se različitim četkama i hemikalijama u zavisnosti od vrste i debljine tepiha. Zatim, pod visokim pritiskom vode eliminiše se sva prljavštima i hemija koja je bila u tepihu. Ukoliko je tepih ekstremno prljav, proces se ponavlja i po više puta.

 

 •            Posle pranja tepih se stavlja u centrifugu za ceđenje. To je posebna mašina koja omogućava da je tepih već posle 2 minuta 95% suv. Ovaj tretman je veoma važan za vunene, persijske, svilene i sve osetljive tepihe koji su rizični zbog izlivanja boja. Brzina sušenja je bitna zbog očuvanja njihovih boja. Tokom rada ove mašine ne radi se samo ceđenje, već se ubacuje i čista voda i tepih se potpuno ispira do bistre kapi (princip rada veš mašine).

 

 •             Posle centrifuge tepisi se jos malo suše i spremni su za završni tretman

 

 •           Tepisi su suvi, idu na poslednji tretman. To je finiš mašina, koja ih finalno usisava i češlja. Zatim se pakuju u transportne kese koje Vam omogućuju bezbedan i higijenski prenos do Vaše adrese.

 

          Auto perionica i tepih servis “Boban” 5 plus  od sada nudi higijenu u Vašem domu. Pomoću tresača (MEGA DUSTER 3000) Vaš tepih ćemo očistiti od prljavštine nevidljive ljudskom oku (prašina, grinje, sitni ostaci hrane itd.) te će Vaš dom biti siguran pogotovo za osobe koje imaju poteškoća s alergijama i respiratornim organima jer, uz tresač, tepihe njegujemo posebnim certificiranim antibakterijskim šamponima.

 

 


 • Dolazak po Vaše tepihe i vraćanje su besplatni.

 

 • Prilagođavamo način pranja u zavisnosti od vrste materijala Vaših tepiha, pranje tepiha vrši se na profesionalnim mašinama sa specijalnim uvoznim ekološkim hemikalijama (antibakterijsko, antialergijsko).

 

 • Usisavanje tepiha profesionalnim usisivačima kako bi se izvukla sva prašina

 

 • Pranje tepiha vodom i deterdžentom

 

 • Ribanje tepiha prilagođenim četkama uz istovremeno usisavanje vode iz tepiha

 

 • Imamo četiri vrste pranja tepiha: suvo, polu-suvo, polu-suvo sa ispiranjem i totalno mokro pranje sa ispiranjem.

 

 • Ekstracione mašine sa mokrim pranjem ili singledisc mašine sa suvim pranjem skidaju fleke uz pomoć hidrousisivača velike snage (usisne moći).

 

 • Odstranjujemo svu prašinu (grinje) koja se zavukla u najdublje slojeve Vaših tepiha.

 

 • Koristimo specijalne mašine za trešenje tepiha.

 

 • Veliki popusti za veće kvadrature!

 

Posle ovakvog tretmana tepih ostaje samo vlažan i nosi se na prirodno sušenje. Kada se tepih osuši naša terenska služba ga besplatno dovozi na Vašu kućnu adresu.

 

Potpuno besplatno preuzimamo tepih na vašoj adresi i vršimo dostavu u najkraćem roku. Mogućnost dostave u roku od 24h.

 

 

Vlasnik
Slobodan Petković
Ulica
Njegoševa 17
Grad
21460, Vrbas
Država
Srbija
Telefon
060 18 02 987
Email
spetkovic@gmail.com