Apartmani Stratos, Pefkohori, Grčka

Ulica:
63085 Pefkochori
Grad:
Pefkohori, Halkidiki
Telefon:
+30 6948 748078
+30 23740-61644
Email:
stratosaggelidis57@gmail.com

 

Apartmani „Stratos“ se nalaze na nekoliko lokacija u samom centru prelepog Pefkohorija, na 50 do 150 metara od centralne gradske plaže, na prvom prstu poluostrva Halkidikija-Kasandri.

 

 

U sklopu apartmana Stratos posedujemo 3 objekta sa preko 50 krebeta u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim savremeno opremljenim apartmanima.

 

 

Apartmani u vili Eleni se nalaze na 70 m od plaže i jedinog pristaništa u Pefkohoriju sa kog svaki dan polaze brodovi – jedrenjaci na krstarenje. U vili Eleni se nalazi 5 četvorokrevetnih apartmana i jedan dvokrevetni studio sa dva odvojena ležaja.

 

 

Apartmani u vili Matamis poseduje po 3 dupleks apartmana (dve spavaće sobe plus odvojena kuhinja) u kojima se može smestiti do 6 osoba.

 

 

Apartmani u vili Stratos poseduju ukupno 12 apartmana, 2 dvokrevetna svaki sa po francuskim ležajem, 3 četvorokrevetna apartmana gde se 3 ležaja nalaze u spavaćoj sobi i jedan u kuhinji i 7 četvorokrevetnih apartmana gde se tri ležaja nalaze u jednoj sobi a jedan u drugoj sobi plus kuhinja.

 

 

Većina apartmana su okrenuti u pravcu mora. Svi apartmani imaju poluodvojenu kuhinju, kupatilo, SAT TV, klima uređaj i terasu. Promena posteljine i peškira je na 5 dana.

 

U neposrednoj blizini naših apartmana nalaze se restorani, kafići, marketi itd.

 

Pefkohori je udaljen 103 km od Soluna, zaštićen je od otvorenog mora, i nalazi se na unutrašnjem delu poluostrva Kasandra – najzapadnijeg poluostrva Halkidikija.

 

Klima je izuzetno prijatna, zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i izuzetno povoljnom geografskom položaju, sa nepreglednim peskovitim plažama.

 

Čisto more i izuzetno povoljan geografski položaj, sa nepreglednim peskovitim plažama učiniće da vaše letovanje bude nezaboravno. Veliki broj restorana, kafića, raznovrsnih prodavnica, butika, zlatara, kao i ribarnica i piljarnica, zadovoljiće svačiji ukus i svačije potrebe.

 

O cenama se direktno dogovaramo, bez posrednika, a posebne povoljnosti nudimo neposredno pre i posle glavne sezone.

 

Ulica
63085 Pefkochori
Grad
Pefkohori, Halkidiki
Država
Grčka
Telefon
+30 6948 748078
+30 23740-61644
Email
stratosaggelidis57@gmail.com